Powered by Smartsupp
Ugrás a tartalomra

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Race Day Boost!

Szerző: Steve Born

Hamarosan elérkezik az évnek az az időszaka, amikor az első kulcsfontosságú versenyed megtörténik. És ezeknél az "A" versenyeknél nem találsz jobb szövetségest (más néven "titkos fegyvert"), mint a Race Day Boost!

Utólag visszagondolva, ezt a terméket talán „A legjobb palackom”-nak kellett volna neveznünk. A Race Day Boost (RDB) értékesítésének több mint 20 éve alatt számtalan felhasználó érzi ezt. Az RDB nagyszerű termék, mivel kiemelkedő lendületet ad a versenyteljesítménynek, ami növeli az edzésbe fektetett kemény munkát.
 

A legtöbb többi Hammer Nutrition-kiegészítővel ellentétben a Race Day Boost nem mindennapi használatú termék; a legjobb hatás érdekében egész évben nagyon takarékosan kell használni, sőt! Először teszteld a négynapos Race Day Boost protokollt az edzés során, hogy felmérd, milyen a szervezeted reakciója a termékre. Ezt követően használd a Race Day Boost „A” versenyedhez vagy eseményedhez a szezonban.
 

Az RDB hatékonyságának kulcsa a nátrium-tribázikus foszfát (más néven trinátrium-foszfát), ami egy alaposan kutatott vegyület, és bizonyítottan pozitív hatással van a sportteljesítményre. A kreatinnal vagy bármely más hasonló tápanyaggal ellentétben a nátrium-tribázikus foszfát nem csak egy, hanem mindhárom ATP-termelő energiarendszer/útvonal – az ATP-CP rendszer (rövid távú), a tejsavrendszer (közepes) – optimális működését javítja, valamint az oxigén/aerob rendszerre (hosszú távú) is pozitív hatással van.
 

1. Az ATP-CP (adenozin-trifoszfát és kreatin-foszfát) rendszer:

A Race Day Boost-ban található tribázikus nátrium-foszfát az ATP és a CP újra szintézisében használt foszfátcsoportokat látja el, így javítva ennek a rövid távú energiarendszernek a teljesítményét. 

 2. A tejsavrendszer:

A Race Day Boostban található hárombázisú nátrium-foszfát hatással van a vér savasságára, és segít fenntartani az ideálisabb sav-lúg egyensúlyt azáltal, hogy semlegesíti a felesleges hidrogénionokat az izomsejteken belül. A tejsavfelesleg lehetővé teszi a tejsavrendszer számára, hogy hosszabb ideig tudjon energiát biztosítani.

3. Az oxigén/aerob energiarendszer:

A foszfátok a vörösvértestekben található vegyület, a 2,3-difoszfoglicerát (2,3-DPG) részét képezik. Ez a molekula segít oxigént felszabadítani a hemoglobinból az izomsejtekbe. A 2,3-DPG növekedése javítja a dolgozó izmok oxigén elérhetőségét az ATP (energia) létrehozásához.

 

**** Az RDB előnyei ****

  • Hatékonyabban előállított energia = nagyobb energiamennyiség
  • Kevesebb tejsav felhalmozódás
  • Nagyobb állóképesség
  • Akár 8%-os javulás az edzésteljesítményben

A sportolók több mint két évtizede használták a Race Day Boost-ot, hogy kiaknázhassák potenciáljukat és előmozdítsák csúcsteljesítményüket. A termék működik. Ez ennyire egyszerű.  Bármi legyen is a kulcsesemény(ek) időtartama, a Race Day Boost felkészít a vágyott áttörésre.  Ez egy különleges termék azokra a különleges napokra, amikor 100%-os erőfeszítésre van szükség a célok eléréséhez.  Amikor eljön az a nap, töltsd fel magad.
 

Adagolási javaslatok:

Egynapos rendezvény – „A” verseny

 • Vegyél be 4 kapszulát étellel és vízzel naponta 4 alkalommal (16 kapszula naponta) 4 napon keresztül a verseny előtt.

Többnapos rendezvény

Kövesd a használati protokollt 3 nappal a kezdés előtt:

 • 4 kapszula, naponta 4 alkalommal.

Ezután kövesd ezt a napi kétszeri „fenntartó adag” protokollt minden szakasz után:

 • Vegyél be 4 kapszulát Recoverite®-tel a lehető leghamarabb minden nap versenyzés után, valamint egy másik 4 kapszula adagot étkezés közben a nap folyamán/este. 

Profi Tipp

 • Ne használd minden versenyen a Race Day Boost-ot, mert ennek a terméknek van egy „tűrési tényezője”.  Ezért ideális esetben csak évente négy-hat alkalommal használd.

 

Vissza
Előre

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

Köszönjük a feliratkozást!

Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

Shop the look

Válassz a lehetőségek közül!

Változat szerkesztése
Back In Stock Notification
hozzáadva a kosaradhoz
Általános Szerződési Feltételek
this is just a warning
Bejelentkezés