Powered by Smartsupp
Ugrás a tartalomra

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Regeneráció: Ez a kulcs ahhoz, hogy jobb és egészségesebb sportoló legyél

Regeneráció: Ez a kulcs ahhoz, hogy jobb és egészségesebb sportoló legyél

Steve Born írása

A Hammer Nutrition-nál töltött 20 év után az egyik kérdés, amelyet még mindig rendszeresen kapok ügyfeleinktől, a következő: „Mi a legegyszerűbb módja annak, hogy jobb sportoló legyek?” Bár ez egy meglehetősen tág kérdés, számos, teljesen megvalósítható és logikus válasz mellett, mindig először ezt mondom:

„Győződj meg róla, hogy mindent megteszel-e annak érdekében, hogy rendesen regenerálódj az edzések között, kezdve azzal, hogy megfelelő üzemanyaggal pótolod a tested olyan hamar amilyen hamar csak tudod.”

Most, hogy javában zajlik a nyári szezon, és az edzés időtartama és intenzitása eléri a csúcspontját, nem hagyhatod figyelmen kívül a sportteljesítmény ezen döntő szempontját. Fogadd el a mantrát: "Ha az edzés befejeződött, akkor valójában nincs is még vége ... csak akkor, ha már visszatöltöttem egy kis üzemanyagot a testembe." Mielőtt kiszabadulnál az izzadt ruhákból, és nyújtanál vagy lezuhanyoznál, győződj meg róla, hogy először „újratöltötted a tartályt”.

Ez a kulcsa annak, hogy az edzések során eltöltött perceket teljes mértékben kamatoztasd, és nagyobb erőnlétet, jobb egészséget érhetsz el általa. Az edzés utáni mielőbbi üzemanyag feltöltésnektöbb előnye is van. Töltsd fel a tested kiváló minőségű szénhidrátokkal és fehérjével edzés után fél órán belül (de minél előbb, annál jobb), és nézd meg mi fog történni:

  1. Izomsejtjeid feltöltöd az üzemanyaggal, így jobban fel tudsz készülni a holnapi edzésre. Valójában minél következetesebben edzel és látod el a tested üzemanyaggal, annál inkább nagyobb mennyiségű üzemanyagot vagy képes tárolni az izmokban. Ez azt jelenti, hogy könnyebben elérhető üzemanyagot fogsz kapni, amikor a nagy versenyed előtt állsz, és ez határozott előny!

  2. Az izomszövetekben megtalálhatók a szükséges alapanyagok, így könnyebben fejlődsz, hiszen lehetővé válik az edzések mennyiségének és intenzitásának növelése.

  3. A mostani és a következő edzés között tapasztalt fájdalom nagymértékben csökken. Tehát ahelyett, hogy azon aggódnál, hogy képes leszel-e még felkelni az ágyból, felkészülhetsz a következő napi edzésre.

  4. Az immunrendszered is erősödni fog. Amikor befejezel egy edzést, az immunrendszered még mindig dolgozik. Az edzés utáni mielőbbi feltöltésselaz immunrendszeredet erősítheted, így elkerülhetővé válnak a betegség miatti elmaradt edzések.

A Hammer Nutrition Recoverite® termékeivel könnyen tudsz regenerálódni!

Ha komolyan veszed a regenerálódást, tudod, hogy nem csak azt ehetsz, amit akarsz. Sajnos egyes sportolók azt fogyasztják, ami kényelmes, és feltételezik, hogy bármi működni fog: "A kalóriák kalóriák, nem igaz?" Nem!
Képtelenség javítani a sportteljesítményen, és nem tudod támogatni az optimális egészségi állapotod, ha szemetet teszel a „benzintartályodba”.

Vissza
Előre

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

Köszönjük a feliratkozást!

Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

Shop the look

Válassz a lehetőségek közül!

Változat szerkesztése
Back In Stock Notification
hozzáadva a kosaradhoz
Általános Szerződési Feltételek
this is just a warning
Bejelentkezés