Powered by Smartsupp
Ugrás a tartalomra

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Tissue Rejuvenator szedésével hosszabb életre szàmíthatunk?? Talán!!

Tissue Rejuvenator szedésével hosszabb életre szàmíthatunk?? Talán!!

Steve Born írása

Steve előzetes megjegyzései: Időnként vannak olyan kutatások, amelyek valóban lekötik a figyelmemet. Az alábbi is ilyen, és egyben nagyon fantasztikus dolog! 

  **** Ha a glükózamin és a kondroitin jelen van a szervezetben, a halálozás kockázata alacsonyabb.****

Az American Board of Family Medicine folyóiratának november-decemberi száma - közzétette Dana E. King, MD, MS és Jun Xiang, MS - fejtette ki az összefüggést a glükózamin és a kondroitin rendszeres bevitele és az alacsonyabb halálozás kockázata között, 107 hónapos periódus alatt.

A glükózamin és a kondroitin olyan tápanyagok, amelyeket gyakran együttesen fogyasztanak az ízületek egészségének támogatására. Sokak rendszeresen használnak glükózamint és / vagy kondroitin-kiegészítőket, hogy segítsenek fenntartani az egészséges ízületeket vagy azért, hogy enyhítsék az ízületi gyulladásokat.

Az Egyesült Államokban az Országos Egészségügyi és Táplálkozási Vizsgálat (NHANES) tanulmányában - mely 1999 és 2010 között zajlott - 16 686 nő és férfi egyaránt részt vett, amelyet az NHANES felmérések során az Országos Egészségügyi Statisztikai Központ készített az egészségügyi és táplálkozási állapot felmérése céljából. A tanulmányt megelőző hónapban a résztvevőket megkérdezték az étrend-kiegészítők használatára vonatkozó szokásaikról. Azokat a személyeket, akik glükózamin / kondroitin egy vagy több éven át tartó alkalmazásáról számoltak be, a jelenlegi vizsgálat során glükózamin / kondroitin használóként azonosították.

A 107 hónapos követési periódus alatt 3366 haláleset történt, amelyek közül 674 esetben szív- és érrendszeri betegségek okoztak. A tanulmány szerint a glükózamin / kondroitin rendszeres alkalmazásakor 58% -kal alacsonyabb lett a szív- és érrendszeri betegségek miatti halálozás kockázata és 27% -kal csökkent a bármilyen okból történő halálozás. 

A kiegészítők lehetséges védőmechanizmusaként a tudósok a gyulladás csökkenésével és a gyulladásos citokinaktivitással való összefüggésüket említik. A glükózamin rákellenes tulajdonsággal és egyéb pozitív hatással is rendelkezik.

"A glükózamin / kondroitin rendszeres bevitelének az a következménye, hogy alacsonyabb a szív- és érrendszeri betegség miatti halálozás az Egyesült Államokban vizsgált személyek esetében. Ez az eredmény összhangban van a máshol végzett korábbi vizsgálatokkal is.” - Összegezték a tanulmány eredményeit a szerzők. - “Lehetséges, hogy más tanulmányok is léteznek erre vonatkozólag."

Vissza
Előre

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

Köszönjük a feliratkozást!

Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

Shop the look

Válassz a lehetőségek közül!

Változat szerkesztése
Back In Stock Notification
hozzáadva a kosaradhoz
Általános Szerződési Feltételek
this is just a warning
Bejelentkezés