Powered by Smartsupp
Sari la conținut

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

A mitokondriumok mikroszkopikus varázsa

A mitokondriumok mikroszkopikus varázsa

A sejtek egészsége nagymértékben befolyásolja a teljesítményt és az általános egészséget.

Írta: Steve Born

A mitokondriumok sejtjeid energiatermelő „kemencéi”. Az egészségük megőrzése az egyik legfontosabb kulcs a legjobb sportteljesítmény eléréséhez. Sok sportoló megérti a megfelelő üzemanyag-ellátás fontosságát, de gyakran nem veszi észre a mitokondriumok kulcsfontosságú szerepét a sportteljesítményben és az általános egészségben.

Ahogy a mitokondriumok öregszenek, romlanak és/vagy működésképtelenné válnak, a sportteljesítmény csökken, és nő az életkorral összefüggő betegségek, például a rák kockázata.

Ezért tartom a Mito Caps-t elengedhetetlen napi táplálékkiegészítőnek sportolók és nem sportolók számára egyaránt. A Mito Caps formula erőteljesen foglalkozik a mitokondriális egészség létfontosságú kérdésével. Íme, mire számíthatsz ennek a fantasztikus kiegészítőnek a rendszeres használata esetén:

  1. Nagyobb energia és állóképesség a jobb sejtenergia-anyagcsere miatt. A Mito Caps formula két tápanyaga – az acetil-l-karnitin (ALC) és az r-alfa-liponsav (R-ALA) – felelős ezért az előnyért.

* Az ALC, mint az l-karnitin minden formája, az a tápanyag, amelyre a szervezetnek szüksége van a zsírsavak hatékony üzemanyag-felhasználásához. Ezenkívül úgy tűnik, hogy az ALC csökkenti az ATP kiürülését azáltal, hogy acetil-CoA-t képez, amely egy táplálkozási szakértő szerint „[a] legfontosabb közvetítő az aminosavakból, zsírokból és szénhidrátokból történő energiatermelés során”.

* Az R-ALA számos több enzimből álló komplex (elsősorban a dehidrogenáz komplexek) alapvető kofaktora (A kofaktor olyan szerves molekula vagy fémion, amely nélkülözhetetlen ahhoz, hogy egy enzim kifejtse a hatását. A kofaktor hozzákapcsolódik a hozzá tartozó, de nélküle funkcionálisan inaktív fehérjéhez, amelyet ezen állapotában apoenzimnek neveznek, ezzel létrejön az aktív enzim, a holoenzim.) amelyek katalizálják (megnövelik a kémiai reakció sebességét) a kritikus energia-anyagcsere-reakciókat a mitokondriumokban. 

  1. A zsírsavak üzemanyagként való jobb felhasználása.

A Mito Caps ALC-komponense a legfontosabb tápanyag, amelyre a szervezetnek szüksége van a „zsírok üzemanyagként való felhasználásához”. A Mito Caps aszkorbil-palmitátot, a C-vitamin zsírban oldódó formáját is tartalmazza, amely fokozza a karnitin biológiai hasznosulását, ami nagyobb zsírfelhasználási képességet eredményez. Az aszkorbil-palmitát antioxidáns tulajdonságokkal is rendelkezik.

  1. Agyvédelem, fokozott kognitív funkció.

Csak az l-karnitin ALC formája képes átjutni a vér-agy gáton, ahol antioxidáns támogatást nyújt az agynak, és megvédi a sejteket a mérgező vegyi anyagoktól. Az ALC acetilcsoportokat is biztosít, amelyek felhasználhatók az acetilkolin neurotranszmitter képződésében, amely részt vesz a kognitív funkciókban. A halakban található tápanyag, a DMAE (dimetilaminoetinol) serkenti a kolin termelődését, ami viszont lehetővé teszi az agy számára, hogy optimalizálja az acetilkolin termelését.

  1. Kiváló felépülés és az immunrendszer támogatása.

A Mito Caps formulában található szinte minden tápanyag – ALC, R-ALA, aszkorbil-palmitát, E-vitamin, DMAE, PABA (Para-amino-benzoesav) – erős antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik. Az R-ALA különösen lenyűgöző, mivel úgy gondolják, hogy ez az egyetlen olyan tápanyag, amely vízben és zsírban oldódó antioxidánsként is működik, és számos különböző típusú szabadgyököt képes kioltani. Ezenkívül az R-ALA növeli a glutation szintjét a szervezetben. A glutation az egyik elsődleges antioxidáns, amelyet közvetlenül a szervezet termel, és kulcsszerepet játszik az immunrendszer egészségében. Az R-ALA revitalizálhatja és meghosszabbíthatja az olyan tápanyagok "élettartamát" és hatékonyságát, mint a CoQ10, a C-vitamin és az E-vitamin.

Összegzés

Nem kérdés, az egyedülálló Mito Caps formula segít a mitokondriumoknak hatékonyabban dolgozni és egészségesebbnek maradni.

Ahogy Bill Misner, Ph.D. összegzi: "Minél tovább tudja serkenteni a mitokondriumok élettartamát vagy egészségét, annál tovább fog élni, és annál jobban teljesít az állóképességi versenyeken. Az a sportoló, akinek a legegészségesebb/hatékonyabb mitokondriumai vannak az a sportoló, aki a legjobb teljesítményt nyújtja."

Itt tudod megnézni a terméket:

Mito Caps

Înapoi
Redirecţiona

cometariu

Vă rugăm să rețineți că comentariile trebuie aprobate înainte de a putea fi publicate.

Multumesc pentru abonare!

Această adresă de email este deja înregistrată!

Cumpărați aspectul

Alege dintre variante!

Editați versiunea
Back In Stock Notification
Termeni si Conditii Generale
this is just a warning
Log in