Powered by Smartsupp
Sari la conținut

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

A változatosság az élet fűszere

A változatosság az élet fűszere

Írta: Dean Karnazes

Hadd kezdjem azzal, hogy a Hammer Nutrition nem vállal a következő írással kapcsolatban felelősséget. Semmilyen módon nem támogatjuk, vagy ajánljuk ezt a módszert kipróbálásra, a történetet csak olvasásra szánjuk, mert megfelelő felügyelet nélkül veszélyekkel járhat a kísérlet, tehát nem javasoljuk a kipróbálását.

Ha olyan vagy mint én, a Hammer Gel® az egyetlen olyan gél, amely számodra nem túlzottan szirupos és édes. A Hammer Nutritionhoz való kötődésem előtt egy-két zselére szorítkoztam egy maraton alatt. A szacharin ragadósság a számban émelyítő volt.

De a dolgok jobbra változtak, miután felfedeztem az alacsony cukortartalmú maltodextrin összetételű Hammer Géleket.

Mostantól el tudok fogyasztani egy marék gèlt egy maraton alatt anélkül, hogy gyomor-bél problémám vagy hányingerem lenne. Haluja!

A másik, amit szeretek a Hammer Gélekbe, az az ízek változatossága. Mindegyik egyedi és jellegzetes, mindegyik más ízélményt kölcsönöz. Ezzel a változatossággal úgy döntöttem, hogy kipróbálok valami mást. A kísérleti terv egyszerű volt, és aligha tudományos.

Elmentem egy 5 órás futásra, ahol csak vizet és óránként két Hammer Gél-t fogyasztottam miközben minden ízt megkóstoltam.

Szóval hogy ment? Feltűnően jól! Nem voltak GI-problémáim vagy hányingerem, és nem tapasztaltam vércukorszint-emelkedést vagy összeomlást az energiaszintemben.

Az ízek változatossága pedig izgalmasan és frissen tartotta a dolgokat. Összességében sikeresnek mondanám a kísérletet!

Bár az én bohóckodásaim szélsőségesnek tűnhetnek, mások sokkal tovább tágították a határokat. A legendás ultramaratonista, Karl Meltzer állítólag 65 gélt fogyasztott el egy verseny során. És Karl több 100 mérföldes ultramaratont nyert, mint bárki más a történelemben.

A puding próbája az evés, ahogy a mondás tartja. Vagy ebben az esetben a gélek fogyasztása.

Ha több Hammer Gélt szeretnél beépíteni az edzéseidbe és a versenyeidbe (az egyes csomagokon kívül), akkor a  26 adagos kiszerelést ajánlom, amiből szinte már az összes íz elérhető. Hammer On!

-- -- -- 

Dean Karnazes ultramaratonista és Hammer Nutrition atléta. Világszerte versenyzett és versenyez, és egyszer lefutott 50 maratont, az Egyesült Államok mind az 50 államában, 50 egymást követő napon. Legutóbbi könyve a Runner’s High.

Înapoi
Redirecţiona

cometariu

Vă rugăm să rețineți că comentariile trebuie aprobate înainte de a putea fi publicate.

Multumesc pentru abonare!

Această adresă de email este deja înregistrată!

Cumpărați aspectul

Alege dintre variante!

Editați versiunea
Back In Stock Notification
Termeni si Conditii Generale
this is just a warning
Log in