Powered by Smartsupp
Sari la conținut

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Hammer Gel - prémium üzemanyag a csúcsteljesítményért

Hammer Gel - prémium üzemanyag a csúcsteljesítményért

Pillants rá a címkére! Amennyiben azt látod, hogy fruktóz, szukróz (néha cukornád szirup, méz) vagy glükóz is szerepel az összetevők listáján, ez azt jelenti, hogy egyszerű cukrot tartalmaz a termék. Azon kívül, hogy különböző, akár súlyos hatásokat is okozhatnak, az egyszerű szénhidrátok hirtelen energiaszint-változásokat és emésztési zavarokat idéznek elő, melyek rontják a teljesítményt.

Lényegében azok a cukrok, amelyek andbdquo;-ózandrdquo; végződésűek, úgy táplálják a testedet, mint a tüzet a papír. Gyorsan hőt kapsz, de csak rövid ideig. Gyorsan elég és folyamatosan kell utána táplálnod a tüzet. Ez teljesen hatástalan és nemkívánatos eredményeket is vonhat maga után. Ellenőrizd az energiazselék címkéin, hogy van-e benne andbdquo;-ózandrdquo; végződésű cukor, és ha igen, akkor kerüld el a használatát; a szervezetednek nincs szüksége ezekre a gyakran problémát okozó egyszerű szénhidrátokra!

Ehelyett támaszkodj inkább a Hammer Gel-re, amely a maltodextrint (összetett szénhidrátot) tartalmazza és nincs benne hozzáadott cukor. De miért is kiváló szénhidrát a maltodextrin?

  • A maltodextrin glikémiás indexe 100-as értékű, ami egyenlő a glükóz értékével (100), és magasabb, mint a szacharózé (58-65) és a fruktózé (12-25). A maltodextrin a vércukorszintet olyan mértékben emeli fel, ami pontosan ideális edzés közben és közvetlenül utána.

  • Az egyszerű cukrokkal szemben a szervezet számára a maltodextrin lehetővé teszi azt, hogy nagyobb mennyiségű kalóriát emésszen meg a nélkül, hogy kilépne a glikémiás indextartományából. Ez minimálisra csökkenti a gyomorbántalmak lehetőségét (vagyis nem andbdquo;bélbombaandrdquo;!) miközben a szervezetnek több energiát is szállít az energiatermeléshez. Ahogy egy táplálkozási szakember fogalmazott ezzel kapcsolatban: andbdquo;A maltodextrin lehetővé teszi, hogy több energiát nyerj kevesebb mennyiségből.andrdquo;

  • A maltodextrin hosszabb, stabilabb energiát biztosít, mint az egyszerű cukrok, a andbdquo;flash andamp; crashandrdquo; effekt nélkül, amely alapesetben együtt jár az andbdquo;-ózandrdquo; végződésű cukrokkal.

Nyilván szeretnéd a lehető legjobban kihasználni az időt és az energiád az edzések és versenyek során. Éppen ezért elengedhetetlen, hogy andbdquo;tápláld a tüzetandrdquo;, és ne cukorral töltött édességeket használj energiazseléként. A Hammer Gel segítségével a szervezeted prémium minőségű üzemanyaghoz jut egyszerű cukrok nélkül, valamint nem tartalmaz mesterséges vagy megkérdőjelezhető összetevőket. Használd a Hammer Geleket, hogy megtapasztald:

  • könnyen emészthető

  • nem kell tartanod a andbdquo;bélbombaandrdquo; hatásoktól andndash; ilyen például a puffadás, a hányinger, a savas reflux vagy a hasmenés andndash; amelyeket a silány minőségű összevetők okoznak

  • azonnal ható, hosszan tartó energiával lát el

  • többféle, ínycsiklandó ízben kapható

A Hammer Nutrition már 1995 óta kiváló minőségű energiaforrást biztosít a sportolóknak a Hammer Gelek koncentrált formájában. A mai telített, energiazselékben dúskáló piacon a Hammer Gel egyedülálló módon biztosítja a csúcsteljesítményt andndash; minden alkalommal!

Înapoi
Redirecţiona

cometariu

Vă rugăm să rețineți că comentariile trebuie aprobate înainte de a putea fi publicate.

Multumesc pentru abonare!

Această adresă de email este deja înregistrată!

Cumpărați aspectul

Alege dintre variante!

Editați versiunea
Back In Stock Notification
Termeni si Conditii Generale
this is just a warning
Log in