Powered by Smartsupp
Ugrás a tartalomra

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

A gluténmentes étkezés és a sport

A gluténmentes étkezés és a sport

Gluténmentes étkezés és sport? Milyen lehetőségeid vannak, ha szeretnéd tartani a gluténmentes diétád, de szeretnéd kiváló minőségű táplálékkiegészítőkkel és sportitalokkal növelni a teljesítményed az edzések és a versenyek során? A Hammer Nutritions ebben is tud neked segíteni.

Egyesek az egészséges életmód és az egészségmegőrzés céljából száműzték a glutént az étrendjükből.

Másoknak ez létfontosságú, mivel a gluténérzékenység valamelyik fajtájában (cöliákia, glutén tartalmú gabonafélék okozta allergia vagy nem cöliákiás gluténérzékenység) szenvednek és a gluténmentes táplálkozás, gyakran az egész életen át tartó diéta elengedhetetlen a betegség tüneteinek megelőzésében és kezelésében, illetve a megfelelő életminőség fenntartásában.

Gluténmentes étkezés és sport

Azoknál, akiknél gluténérzékenységet diagnosztizáltak, elengedhetetlen a megfelelő táplálkozás és a gluténmentes diéta szigorú betartása, mivel a betegség tünetei keresztbe tehetnek a tervszerű edzésnek és versenyzésnek.

Súlyosabb esetben, a tápanyag-felszívódási zavarok miatt vitamin, ásványi- és tápanyag hiány is kialakulhat, ami már nem csak a sportteljesítményt befolyásolhatja negatívan, de az egészségre is káros lehet.


Aki valaha gluténmentes diétába kezdett, tudja, hogy milyen komoly odafigyelést igényel a betartása.

Nem elegendő egyszerűen a glutént tartalmazó gabonák (búza, árpa, rozs) fogyasztásának elhagyása, de figyelni kell, hogy semmilyen más elfogyasztott élelmiszer se tartalmazzon glutént, még nyomokban sem. 

Ebbe a körbe tartoznak a táplálékkiegészítők, a sportitalok, az energiaszeletek és a gélek is. Fontos kérdés, lehet-e tartani a gluténmentes diétát az aktív edzés és a versenyzés mellett is? A válasz egyértelműen igen és a Hammer Nutrition a tökéletes megoldást is biztosítja.


A legjobb választás: Hammer Nutrition

A glutén egyik fontos jellemzője, hogy „szennyező” tulajdonsága miatt előfordulhat akár húsokban, vitaminokban vagy szinte bármilyen élelmiszerben, ezért kizárólag a legtisztább körülmények között és szigorú előírásokat követve lehet tökéletesen gluténmentes termékeket készíteni.

A Hammer Nutritions gluténmentes táplálék- és étrendkiegészítői, valamint egyéb sportkészítményei megfelelnek ezeknek a szigorú elvárásoknak és egyszerűen beilleszthetőek a gluténérzékenyek vagy az egészséges életmódot folytatók étrendjébe.


FONTOS!!! Mindig győződj meg róla, hogy az adott Hammer termék biztosan gluténmentes. Keresd a Gluten Free feliratot a dobozon vagy a termék leírásában!

A következő gluténmentes termékeinket tudjuk ajánlani, amiket teljes biztonsággal fogyaszthatsz, mivel a Hammer Nutrition-tól megszokott minőségben, biztonságos gyártási technológiával, az USA-ban készített táplálékkiegészítők:

  • Ha edzés és verseny előtt vagy közben szeretnél frissíteni, az egyenletes szénhidrátpótlást biztosító Heed sportitalt vagy ha gyors energiapótlásra van szükség, akkor a Hammer gélt és a Hammer Food Bar-t ajánljuk. Mindegyik teljesen gluténmentes és több ízben is elérhető, hogy mindenképp megtaláld a kedvedre valót.
  • Az emésztés támogatására válaszd az Enduro Zyme-ot, amellyel optimalizálhatod a tápanyag felszívódását és enyhítheted az esetleges emésztési problémák tüneteit.
  •  Az egyik legjobb multivitamint keresed, amely beépíthető a gluténmentes diétádba? Premium Insurance Caps!
  •  Keresd a Race Caps Supreme-et, ha az energiaszinted, az állóképességed és a regenerációs képességed szeretnéd növelni!
  • Az esszenciális Omega-3 zsírsavak pótlására az ENDUROMEGA táplálékkiegészítőt ajánljuk, amely teljesen gluténmentes, emellett pedig megfelel a legmagasabb minőségi követelményeknek és biztosítja a napi bevitelt az elengedhetetlen Omega-3 zsírsavakból.
  • A szervezet megfelelő méregtelenítése elsődleges fontosságú, aminek oroszlánrészét a májunk végzi, ezért fontos, hogy megfelelő támogatást kapjon. Ennek érdekében fejlesztettük ki az LSA Caps étrend kiegészítőnket, amelyet szintén teljes biztonsággal beilleszthetsz a gluténmentes diétába.
  • Mito Caps: Anti-aging formulát tartalmazó étrend kiegészítő, a mitokondrium optimális működése érdekében.

Csak a legjobbat!

Amennyiben gluténmentes étrendedbe első osztályú táplálékkiegészítőket szeretnél beilleszteni, a Hammer Nutritions termékeiben megbízhatsz.

Csak válaszd ki a shopban vagy viszonteladóinknál az igényeidnek legjobban megfelelőt, ellenőrizd a gluténmentes matricát és élvezd a termékeink teljesítményedre gyakorolt jótékony hatásait. Ennyi az egész.

Vissza
Előre

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

Köszönjük a feliratkozást!

Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

Shop the look

Válassz a lehetőségek közül!

Változat szerkesztése
Back In Stock Notification
hozzáadva a kosaradhoz
Általános Szerződési Feltételek
this is just a warning
Bejelentkezés