Powered by Smartsupp
Ugrás a tartalomra

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Már most készülj a nyárra! Növeld a folsav bevitelét a nyári hónapok ideje alatt!

Már most készülj a nyárra! Növeld a folsav bevitelét a nyári hónapok ideje alatt!

Steve Born írása

A Xobaline, a Hammer Nutrition vitamin a B12 / Folát-kiegészítője, ezek apró tabletták, de a két B-vitamin előnyei messze nem kicsik; valójában hihetetlenül széles körűek.Dr. Bill Misner egyszer összefoglalta, hogy mennyire értékes a következetes Xobaline szedése: andbdquo;Több száz dokumentum mutatja be a folsav és a B12-vitamin egészségre gyakorolt ​​előnyeit a sejtekben, emésztésben, látásban, haj és a bőr szerkezetben, az immunrendszerben, az izom-és csontrendszerben, idegrendszerben, valamint a szexuális élet terén.

A Xobaline egy olyan kiegészítő, aminek szedését nagy lelkesedéssel ajánlom minden napra."Míg a Xobaline napi adagolását egész évben ajánljuk - sok más kiegészítő mellett a testmozgás utáni megfelelő regeneráció céljából - az új kutatások azt sugallják, hogy a nyári hónapokban a szedése döntő fontosságú.A kutatók azt állapították meg, hogy a folsav szérumszintjének csökkenése nagyobb mennyiségű ultraibolya fény expozícióhoz kapcsolódik. Másképpen fogalmazva: a több napsütés hatására kevesebb folsav lesz a szervezetben.

Ezt azért fontos tudni, mert a vezető kutató, José Aguilera PhD elmondása szerint andbdquo;A folsav a sejtek osztódása és növekedése szempontjából elengedhetetlen. A folsav alacsony szintje egyéb körülmények között megaloblasztikus anaemiát, velőcső megbetegedését és kardiovaszkuláris betegséget is okozhat."***** MEGJEGYZÉS: A megaloblasztos anaemia olyan állapot, amelyben a csontvelő szokatlanul nagy, strukturálisan kóros, éretlen vörösvértesteket termel. A terhesség első hónapjában csontvelő betegségek fordulhatnak elő, és az agy, gerinc vagy gerincvelő problémái születési rendellenességhez vezethetnek. A két leggyakoribb gerincvelő betegség a spina bifida és az anencephaly.

A kutatók kórházi betegektől vett közel 119 000 szérum vérmintát elemeztek, és jelentős folsavcsökkenést találtak minden évszakban a télhez képest, nyáron 37% -kal magasabb volt a folsavhiány.Tekintettel a folsav által nyújtott előnyökre, ennek a B-vitaminnak a hiánya nyilvánvalóan elkerülendő, különösen a nyári hónapokban, amikor a nap / ultraibolya fény expozíciója folsav csökkenést és kimerülést okoz.A xobalin 800 mcg 5-MTHF-t, a folsav leginkább biológiailag hozzáférhető formáját tartalmazza, kiegészítve 200 mcg biológiailag comapibilis B12-vitaminnal. A legjobb előnyök elérése érdekében mindkét tápanyagot együtt kell fogyasztani, és a Xobaline-t ezt tökéletesen biztosítja..A Xobaline, egy rendkívül fontos termék egész évben, de különösen a nyári hónapokban!

A xobaline mellett ajánljuk az alap multivitamin szedését is.

A Premium Insurance Caps - A Hammer Nutrition hatékony multivitaminja és ásványi komplexe - rendszeres használata gyorsítja sport után a szervezet helyreállítást, csökkenti a fáradságot, segít megelőzni a betegségeket, valamint általános jó közérzetet eredményez.A Premium Insurance Caps-ot csak nagyon jól felszívódó tápanyagok alkotják optimális mennyiségben, hogy hatékonyan egészítsék ki a modern étrendben megkívánt tápanyagokat. Ideális kiegészítője a kemény sportolóknak, aktív embereknek, vagy bárki számára, aki egészségét meg szeretné védeni.

További információk itt olvashatók: Xobaline és előnyei in Endurance News #107
https://www.hammernutrition.com/andhellip;/downandhellip;/ENews/ENissue107.pdf

REFERENCE:https://www.sciencedirect.com/andhellip;/articandhellip;/pii/S1011134418308339 https://www.hammernutrition.com/xobaline

Vissza
Előre

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

Köszönjük a feliratkozást!

Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

Shop the look

Válassz a lehetőségek közül!

Változat szerkesztése
Back In Stock Notification
hozzáadva a kosaradhoz
Általános Szerződési Feltételek
this is just a warning
Bejelentkezés