Powered by Smartsupp
Ugrás a tartalomra

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Fantasztikus kombináció a kimagasló energiaszint eléréséhez!

Fantasztikus kombináció a kimagasló energiaszint eléréséhez!

Steve Born írása
 

Race Caps Supreme és Mito Caps

A tiszta, következetes és hosszan tartó energia minden sportoló vágya, és a Hammer Nutrition rendelkezik már olyan bevált termékekkel, amelyek ezt képesek megvalósítani. De ez még nem minden, ha a Race Caps Supreme és a Mito Caps termékeket használod, még többre leszel képes! Mindkét termék egyedi, és rendszeres használata nemcsak azt a minőségi energiát biztosítja, amelyre szükséged van a legnehezebb edzésekhez és versenyekhez, hanem rengeteg egyéb előnnyel is jár az általános egészséged érdekében. 

Race Caps Supreme

A belélegzett oxigénből és az elfogyasztott kalóriákból energiát előállító folyamat hihetetlenül összetett. E hosszadalmas út során számos hordozóra van szükség - gyakran nevezem ezeket „gyújtógyertyáknak” vagy „katalizátoroknak” -, hogy biztosítsuk az energiatermelés hatékony végrehajtását. A Race Caps Supreme rengeteg ilyen szubsztrátumot tartalmaz, amelyek közül az egyik a Q10 koenzim (CoQ10), ami egy olyan fontos tápanyag, hogy az egyik táplálkozási szakértő egyértelműen ezt nyilatkozza róla: „CoQ10 vagy annak helyettesítője nélkül az emberi élet gyorsan véget ér.”

Egy másik kulcsfontosságú szubsztrát az idebenon, az imént említett „helyettesítő”, amely egyes kutatások szerint erősebb, mint a CoQ10, különösen az antioxidáns hatását tekintve. Az idebenon talán legfigyelemreméltóbb tulajdonsága az, hogy - a CoQ10 -zel ellentétben - hipoxiás (alacsony oxigéntartalmú) körülmények között is képes működni, elősegítve az energiatermelést és a magas energiaszint fenntartását.
 

Mind a CoQ10, mind az idebenon számos más jelentős előnnyel is jár, különösen ami az optimális szív, az  érrendszer és agy egészségét illeti, valamint támogatja az immunrendszert is. Ha a Race Caps Supreme csak ezt a két összetevőt tartalmazná, akkor ez egy olyan kiegészítő lenne, amelyet érdemes naponta szedni.  A Race Caps Supreme azonban sok más, „mind a sportteljesítményre, mind az általános egészségi állapotra egyaránt kedvező” tápanyagot is tartalmaz, így ez egy olyan termék, amelyet minden ember - sportoló és nem sportoló egyaránt - nagy hasznát veszi. 

Mito Caps

Az energiatermelés „végpontja”, ahol mindez megtörténik-a mitokondriumok, a sejt ATP-termelő organellái („kemencéi”). A mitokondriumok egészségének megőrzése az egyik legfontosabb dolog, amit tehetünk a sportteljesítmény fokozása és az egészség javítása érdekében.
 

Amikor a mitokondriumok elöregszenek és működésképtelenné kezdenek válni - ami egyre gyakrabban fordul elő, ahogy idősebbek leszünk -, kevésbé hatékonyak az energiatermelésben, viszont hatékonyabbak az oxidálószerek előállításában, amelyek negatív kölcsönhatásba lépnek a molekulákkal, és sejtkárosító szabad gyököket termelnek.  Egyszerűen fogalmazva, amikor a sejtekben lévő mitokondriumok elveszítik az energiatermelő képességüket és több oxidálószert kezdenek termelni, meghalnak, és végül a sejt is meghal.

Ekkor súlyos negatív „dominóhatás” következik, amely nemcsak a sportteljesítmény drámai csökkenését okozza, hanem ami még fontosabb, számos életkorral összefüggő betegség kockázatához vezethet.
 

Pontosan ezért létezik a Mito Caps.  Ennek a rendkívüli terméknek a tápanyagai - különösen az r-alfa-liponsav és az acetil-L-karnitin bizonyos fokú „fellendülést” adnak a mitokondriumoknak, így hatékonyabban tudnak energiát termelni, ugyanakkor kevésbé alkalmasak oxidálószerek előállítására. És az eredmény? Több lesz az energiád, és az állóképességed, jobbá válik a regenerációd, erősebbé az immunrendszered és még sok egyéb dolgot sorolhatnék.

Dr. Bill Misner, a következőt állítja: „Az állóképességi sportolóknak fel kell ismerniük, milyen hihetetlenül fontos a mitokondriumok befolyásolása, és hogy minden, ami ebben a vegyületben van, figyelemre méltóan és pozitívan befolyásolja a mitokondriális funkciót.  Az a sportoló, akinek egészséges/hatékony mitokondriumai vannak fog a legjobban teljesíteni. A Mito Caps egy olyan termék, amelynek szedését folyamatosan ajánlom. ”
 

Ha többet szeretnél megtudni az egyedi és rendkívül hatékony Mito Caps képletről, olvasd el az Endurance News Négy ok, ami miatt a Mito Caps kötelező a sejtek egészségéhez című cikkét.

 

Összefoglalva:

A Race Caps Supreme és a Mito Caps kettő olyan terméke a Hammer Nutrition-nak, amelyeket „Daily Essentials” -ként jelöltek meg, ami azt jelenti, hogy maximális előnyökhöz juthatsz, ha minden nap beveszed őket, még az edzés nélküli napokon is. Meggyőződésem, hogy a Hammer Nutrition által gyártott kiemelkedő termékek közül a Race Caps Supreme és a Mito Caps a legszélesebb körű előnyöket nyújtja mind a sportteljesítmény, mind az emberi egészség számos területén.

Ha jelenleg nem használod ezeket a termékeket, akkor itt az ideje elkezdeni! És ha már napi rendszerességgel szeded ezt a két kiváló étrendkiegészítőt, ne feledd elmondani barátaidnak és családtagjaidnak is - még akkor is, ha nem versenysportolók - hogy ők is hatalmas haszonhoz juthatnak a Race Caps Supreme és a Mito Caps napi használata során.
 

Fotó: Patrick McBride

Vissza
Előre

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

Köszönjük a feliratkozást!

Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

Shop the look

Válassz a lehetőségek közül!

Változat szerkesztése
Back In Stock Notification
hozzáadva a kosaradhoz
Általános Szerződési Feltételek
this is just a warning
Bejelentkezés