Powered by Smartsupp
Ugrás a tartalomra

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Felejtsd el a tasakot!

Felejtsd el a tasakot!

Nem titkolt célunk, hogy teljesen elfelejtsük a Hammer Nutrition zselék egyetlen adagot tartalmazó tasakjait és kiváltsuk azokat egy sokkal környezetbarátabb, valamint gazdaságosabb megoldással, ami maximálisan kielégíti a sportolóink igényeit is. Olvassatok tovább, cikkünkből kiderül mit találtunk ki nektek!

Máshogy alakult


Amikor a Hammer gél megjelent, az volt a terv, hogy az egy adagot tartalmazó tasakok csupán termékmintaként fognak szolgálni, hogy mindenki kipróbálhassa és megtalálja a kedvenc ízeit.

A sportolók azonban máshogy döntöttek és ezeket, az egyetlen adagot tartalmazó tasakokat részesítették előnyben. Mi azonban szeretnénk egy jobb alternatívát nyújtani és mindenkit arra ösztönözni, hogy merjen váltani.

A legfőbb érv

Mi a Hammer Nutrition-nél szeretnénk a lehető legtöbbet tenni a termékeink környezettudatos felhasználásáért és erre ösztönözni azokat a sportolókat is, akik a mi sport-táplálékkiegészítőinket használják, mivel nincs annál fontosabb, mint megóvni a környezetet, amiben sportolunk és élünk.

Ezért kifejlesztettünk egy kiváló kiegészítőt, ami tükrözi a fent leírt törekvéseinket és a Hammertől már megszokott, kimagasló minőséget képviseli. Ez a Hammer Flask, ami tökéletesen passzol a gazdaságos kiszerelésű és kedvező árú 26 adagos Hammer gélhez.

Környezettudatos és gazdaságos

Tudjuk, hogy a legfőbb érv az egy adagos tasakok mellett, hogy kis méretük és az előre kiszámolt mennyiség miatt a felhasználók praktikusnak gondolják, de szeretnénk bemutatni néhány ellenérvet, amik bizonyítják, hogy a flaska praktikusabb megoldás:

  • Gazdaságos, mivel, ha nagy kiszerelésben veszed meg a Hammer Gélt, akkor sokkal olcsóbban jutsz hozzá egy-egy adaghoz.
  • Környezetbarát, mivel lényegesen kevesebb szemetet termelsz, mintha minden egyes adag után kidobnád a csomagolást.
  • Egy adag zselét nem kell egyszerre elfogyasztanod. Jobban be tudod osztani az energia utánpótlásod.
  • Nincs pazarlás! Ha egy edzés alatt csak másfél adag gélt fogyasztasz el, akkor a maradékot félreteheted a flaskában, majd a következő alkalommal hozzátölthetsz.
  • Azok, akik túl töménynek találják a gélt, a flaskában kedvük és ízlésük szerint hígíthatják vízzel.

FONTOS!!! Ha kiválasztottad a 26 adagot tartalmazó Hammer Gélt a kedvenc ízedben, egyetlen kattintással hozzá tudod adni rendelésedhez a Hammer Flask-et is.

Előtérben a praktikum

A Hammer Flask formáját úgy alakítottuk ki, hogy könnyen hordozható és használható legyen, akár még könnyebben is, mint az egy adagos Hammer zselék.

A flaskában egyszerre 5 adag Hammer Gélt lehet tárolni. Az adagok pontos meghatározásában az oldalán található jelölések segítenek, ezért a 26 adagot tartalmazó flakonból gyerekjáték feltölteni a kívánt mennyiséggel.

Egyedi kialakítása miatt könnyen tárolható a futómellényben, zsebben, kisebb távokra pedig a kezedben is viheted.

Amennyiben nem töltöd tele, mert csak egy rövidebb edzést tartasz, töltsd meg vízzel és rázd fel, utána a gél könnyebben fogyasztható.Ha már korábban vettél nagy kiszerelésű Hammer Gélt és szeretnéd kipróbálni a Hammer Flask-et, akár külön is megvásárolhatod, néhány kattintás az egész.

Mi a kényelmesebb? Egy három órás tekerés vagy futás közben háromszor kortyolni egy párat a flaskából? Vagy kibontani három egyszer használatos tasakot, megenni a tartalmát és még a szeméttel is foglalkozni?

Ezt neked kell eldöntened, de mi mindenképpen az első opciót javasoljuk.

Vissza
Előre

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

Köszönjük a feliratkozást!

Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

Shop the look

Válassz a lehetőségek közül!

Változat szerkesztése
Back In Stock Notification
hozzáadva a kosaradhoz
Általános Szerződési Feltételek
this is just a warning
Bejelentkezés