Powered by Smartsupp
Ugrás a tartalomra

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Hogy döntesz? Feltöltöd magad, vagy nem?

Hogy döntesz? Feltöltöd magad, vagy nem?

Steve Born írása

Három évvel ezelőtt, mikor a Fully Charged termékünket bevezettük, forradalmasítottuk az edzés előtti felkészülést. Végre egy olyan termék, ami valós teljesítményt nyújt és nem úgy fejti ki a hatását, hogy őrült mennyiségű koffeinnel serkentjük a szervezetet, ami nem túl egészséges. Hiszen ki az, aki azt szeretné, hogy a pulzusa 20 perccel a verseny előtt felboruljon? A Fully Charged-ban lévő tápanyagok valódi előnyökkel rendelkeznek, hiszen nem csak fokozzák a teljesítményt, hanem az általános egészség fenntartását is támogatják.


Az tény, hogy a Fully Charged-nál nincs jobb megoldás, mikor edzés előtti feltöltésről van szó. Semmi sem hasonlítható ehhez! A termékről folyamatosan fantasztikus ajánlások érkeznek, és minden értékelése ötcsillagos (ha hat csillag értékelés rendelkezésre állna, akkor a Fully Charged az, ami biztosan megérdemelné ezt a minősítést.). Ha nem használod ezt a fenomenális terméket, hátrányban vagy azokkal szemben, akik alkalmazzák. Vegyük azt a sportolót, aki használja: rekordokat állít fel, javítja teljesítménye idejét és eredményeket ér el.


Vásárlói visszajelzések:


"Futó vagyok, és szeretem a Hammer Fully Charged termékét! Elfogyasztok egy adagot a futásom előtt, és működik! Legutóbb egy félmaratont futottam Albanyban, és a verseny előtt ittam egy adagot, majd 8 km előtt egy újabb adagot fogyasztottam el. Higyj nekem, valóban érezhető a plusz energia! A tervezettnél 10 perccel hamarabb teljesítettem a félmaratont! A hatását akkor is érzem, mikor a futócsapatommal edzek, mert könnyedén lépést tudok tartani velük. Köszönöm szépen!"


"Ez egy nagyszerű termék. Sokáig csak hosszú futásaim előtt alkalmaztam, de most már minden sporttevékenységem során fogyasztom. Akkor is, ha edzőteremben edzek, vagy ha kickboxozom. Köszi Hammer!"


"Én valóban nagyon szeretem ezt a terméket. Nem érzek feszültséget a kihívások előtt, és nincsenek gyomorproblémáim sem. Csak felkelek és máris készen állok az edzésre."


"Edzés előtt nagyon jó, mert kellemesen egyenletes energiaszintet biztosít."


Mit tartalmaz ez a dinamikus termék?


Taurint
- Az egész testben megtalálható ez az aminosav, különösen az izom- és az idegszövetben. A taurin segíti a szívműködést és az izomösszehúzódásokat, valamint az agyban a neurotranszmitterek szintjének szabályozását. Szintén elengedhetetlen ásványi anyagokat is tartalmaz, mint a: kalciumot, magnéziumot, káliumot és nátriumot, melyeket megfelelő módon képes a szervezet hasznosítani. Az izmok működését is szabályozza. A taurin az idegrendszer stimulálása nélkül növeli a koncentrációt. Talán a sportolók számára a legfontosabb tulajdonsága az, hogy a taurin-kiegészítés segítségével a maximális oxigénfelvételt idéz elő, és képes a puffadás érzés gátlásra, miközben az egészséges pH-szintet fenntartja.


Béta-alanin
- Ez az aminosav egyidejűleg semlegesíti a savasságot, és fokozza a véráramlást a dolgozó izmokhoz, így javul a sportteljesítmény.


L-karnitin-fumarát
- Ez az aminosav zsírsavat szállít a mitokondriumba a sejtenergia átalakításához. A fumársav (fumarát) egy Krebs ciklus közbenső termék, és alapvető szerepet játszik az energiatermelésben.


Spectraandtrade;
- 29 növényi, gyümölcs és gyógynövény-összetevő szabadalmaztatott keveréke. Kísérletek bizonyítják, hogy a Spectra andtrade; képes 64%-al növelni a nitrogén-oxid (NO) szintet. A megnövekedett NO szintek javítják az izmok véráramlását, fokozzák a tápanyagok és az oxigén szállítását a dolgozó izmokhoz, és növelik a hosszan tartó energiát. Tanulmány azt is kimutatta, hogy a Spectra andtrade; is erős antioxidáns, hiszen csökkenti a szabadgyökök termelését.


Zöld tea kivonat (50% polifenolokra szabványosítva)
- A természet egyik legnagyszerűbb ajándéka a zöld tea, mivel polifenolokat tartalmaz, így erős antioxidáns és támogatja a szív- és érrendszer megfelelő egészségét. A zöld tea kivonat kis mennyiségű, de hatásos koffeint is tartalmaz, körülbelül 15 mg-ot adagonként.


elevATPandtrade;
- A növényi eredetű nyomelemek és polifenolban gazdag alma kivonatok saját, klinikailag kutatott keveréke, a elevATP andtrade;, mely a test természetes energiatermelő mechanizmusaival együttműködik az adenozin-trifoszfát (ATP) termelésének ösztönzésére.


Cékla
- Gazdag nitrátforrás, amelyet a test nitrogén-oxidra (NO) alakít át.


Tirozin
- Ez az aminosav több fontos neurotranszmitter előfutára, amely részt vesz a stressz és a fáradtság enyhítésében. A tirozin elősegíti a mentális éberséget is.


Cseresznye-kivonat (6,5% -os antocianinokhoz)
- A cseresznye olyan természetesen előforduló vegyületeket (antocianinokat) is tartalmaz, amelyek csökkentik a fájdalmat és segítik a normál izomfunkciót az edzés során, valamint gyorsítják a gyógyulást is.


Összefoglaló

A sportolóktól rendszeresen kapjuk azokat a visszajelzéseket, melyek arról számolnak be, hogy nincs kétség afelől, hogy ez egy olyan termék, mely a sportteljesítményt biztonságos módon, természetesen javítja. Használhatod bármilyen edzés vagy verseny előtt időtartamuktól függetlenül, és élvezd a termék által nyújtott egyedülálló előnyöket. Habár a Fully Charged-ot sportolás előtti kiegészítésként javasoljuk, 100% -ban elfogadható és rendkívül előnyös, ha hosszabb időtartamú sport közben további adagokat szedünk. Sokan használják három-négy óránként, de van aki két óránként is elfogyaszt egy adagot. A tőlük kapott visszajelzések szenzációsak voltak!

Ne várj újabb napot, teszteld azonnal ezt a kiváló terméket. A Fully Charged készen áll arra, hogy segítsen élvezni a minőségi edzést és jobb eredményeket érsz el veleandhellip;

Ezt garantáljuk!

Vissza
Előre

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

Köszönjük a feliratkozást!

Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

Shop the look

Válassz a lehetőségek közül!

Változat szerkesztése
Back In Stock Notification
hozzáadva a kosaradhoz
Általános Szerződési Feltételek
this is just a warning
Bejelentkezés