Powered by Smartsupp
Ugrás a tartalomra

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Nem kell tőle tartani! - A sportgélek világa

Nem kell tőle tartani! - A sportgélek világa

A sportgélek nagyon hasznos kiegészítői az edzéseknek és a versenyeknek, de sokan mégsem használják őket, mert tartanak a nem megfelelő összetevőktől vagy a gélek okozta gyomorbántalmaktól, amelyek könnyen visszafoghatják a teljesítőképességet vagy tönkretehetnek egy teljes versenyt. Ezek a kellemetlen mellékhatások azonban nem fordulnak elő, ha olyan első osztályú, természetes anyagokat tartalmazó zseléket használunk, mint a Hammer Nutrition Gélek.

A szükséges plusz

A sportgélek, a profi és félprofi kerékpárosok, triatlonisták, hosszútávfutók és ultrasportolók legjobb barátai, ha a versenyek vagy edzések közbeni frissítésről van szó.

Kis helyen is elférnek, gyorsan elfogyaszthatók, a szervezet számára rövid időn belül feldolgozhatók és megfelelő mennyiségű plusz energiát biztosítanak a kimagasló teljesítmény eléréséhez.

Ezzel szemben, még profi sportolóktól is lehet hallani, hogy a gélek nehezebben emészthetőek, ezért a gyomor megterhelésének elkerülése érdekében, inkább a proteinszeleteket vagy a sportitalokat részesítik előnyben.

Hammer minőség

A sportolás közben fellépő emésztési gondok mögött általában az egyszerű cukrok állnak. Ezek feldolgozásához ugyanis nagy mennyiségű vízre van szükség, ha azonban ez – mondjuk nem megfelelő hidratáció miatt – nem áll rendelkezésre, előfordulhatnak különböző gyomorbántalmak.

Hammer gélek kifejlesztésekor az egyik legfontosabb cél az volt, hogy kiküszöböljük ezt a problémát. Zseléink kizárólag természetes összetevők felhasználásával készülnek, gluténmentesek és alacsony PH értékűek. Nem tartalmaznak mesterséges színezékeket és ízfokozókat, citromsavat, vagy olyan egyszerű cukrokat, mint a glükóz, a fruktóz, a nádszirup vagy a méz.

A válasz

A Hammer Nutrition válasza a maltrodextrin, ami egy közepesen édes poliszacharid és tökéletesen alkalmas arra, hogy helyettesítse az egyszerű cukrokat.

Könnyen emészthető, gyorsan szívódik fel és hatékonyan emeli meg a vércukorszintet.

Hatására a szervezet nagyobb mennyiségű kalóriát tud megemészteni, hosszabb távon és kisebb amplitúdóval képes energiát biztosítani, ellentétben az egyszerű cukrokkal, amelyek hirtelen megemelik a vércukorszintet, ami ugyanilyen gyorsan le is esik.

A maltrodextrin olyan összetevő, amely eltünteti az egyszerű cukrok okozta hátrányokat, miközben optimális mennyiségű üzemanyagot biztosít a szervezetnek.

Találd meg a kedvenced

Amellett, hogy felkutattuk a tökéletes összetevőket, arra is gondoltunk, hogy mindenki megtalálja a legízletesebbet, mert lássuk be, nincs annál rosszabb, mint amikor valami fura ízű dolgot kell magunkba erőltetni.

A Hammer gél ezért tizenkettő különböző ízben érhető el. Szeretnénk, hogy mindenki megtalálja a kedvencét, ezért egy mintacsomag is rendelhető, hogy mindegyiket kipróbálhasd. Megrendelhető adagonként vagy 26 adagos kiszerelésben. Mi a gazdaságosabb és környezetbarátabb, nagyobb kiszerelést javasoljuk.

A Nocciola ízű kivételével az összes Hammer gél Vegán és Kosher tanúsítvánnyal is rendelkezik. Ha vegán étrendet követsz, a Nocciolán kívül bármelyiket nyugodtan fogyaszthatod.

Hogy hangzik?

Köszönhetően az egyszerű cukrok tökéletes helyettesítésének, a száz százalékban természetes összetevőknek a Hammer gél egy könnyen emészthető, hatékony és hosszú ideig tartó energiaforrás.

Használata mellett elfelejtheted az olyan panaszokat, mint a gyomorfájdalom, puffadás, hányinger vagy savas reflux. Zselénk lehetővé teszi, hogy csak a versenyre vagy az edzésre koncentrálj, miközben a szervezetednek a legjobb minőségű tápanyagot biztosítod.

Jól hangzik? Akkor csak annyi a dolgod, hogy feltöltöd a flaskát egy-két adaggal és bedobod a zsebedbe.

Vissza
Előre

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

Köszönjük a feliratkozást!

Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

Shop the look

Válassz a lehetőségek közül!

Változat szerkesztése
Back In Stock Notification
hozzáadva a kosaradhoz
Általános Szerződési Feltételek
this is just a warning
Bejelentkezés