Powered by Smartsupp
Ugrás a tartalomra

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Race Caps Supreme – Az 5 csillagos termékünk!

Race Caps Supreme – Az 5 csillagos termékünk!

Steve Born írása

 

1990 decemberében vettem meg az első doboz Race Caps-ot, miután megláttam egy egy barátom házában. Azt mondta, hogy ez egy remek termék, de mielőtt elindultam volna megvásárolni, nagyon sok saját kutatást végeztem az összetevőivel kapcsolatban. Kutatásom izgalmas következtetésre vezetett: „Ez a termék nem csak a sportteljesítmény természetes növelésére szolgál; van néhány fantasztikus általános egészségügyi előnye is. Mindenképpen kipróbálom! ”

 

Az első dobozom óta fenntartások nélkül támogatom ezt a csodálatos terméket. A Race Caps, amelyet a Race Caps Supreme formula követett, minden sporttevékenységem szerves részét képezi. Alkalmaztam a Race Across America, Furnace Creek 508 versenyeken, valamintéletem első és egyetlen Double Furnace Creek 508 eseményén, ésegyéb megmérettetésekkor. Ráadásul a mindennapi egészségkiegészítő programomnak is elengedhetetlen részévé vált. A Race Caps Supreme kulcsfontosságú mindkét területen!

 

Akár élsportoló vagy, akár hétvégi harcos, akinek elsődleges célja az, hogy fitt maradjon és élvezze az optimális egészséget, a Race Caps Supreme az a termék, amely nem maradhat el! A Race Caps Supreme több mint három évtizede a következő előnyöket nyújtja:

 

• Magasabb energiaszint az edzések alatt és egész nap anélkül, hogy kellemetlen stimuláló mellékhatások lépnének fel, amelyek számos más kiegészítő összetevőiből származnak

• A fittség észrevehető növekedése

• Kevesebb izomfájdalom és fokozott gyógyulás az edzések után

• Antioxidáns támogatás az immunrendszer optimális működéséhez

• Táplálkozási támogatás a szív- és érrendszer egészségének optimalizálásához és számos degeneratív betegségek elkerüléséhez

 

A tápanyagok egyedülálló keveréke - amelyek mind szinergikusan működnek együtt - lehetővé teszi a Race Caps Supreme számára, hogy segítsen a legkeményebb edzéseken és versenyeken, segíti a regenerációt, és kiváló védelmet nyújt a szervezetednek, különösen a szív- és érrendszerednek. Lehetetlen, hogy itt felsoroljam a Race Caps Supreme összes alkotóelemét, és azt, hogy azok mit eredményeznek, viszont olvashatsz róluk a termékről szóló cikkben, az Endurance News legújabb kiadásának 12-15. oldalán. Rengeteg remek információ található ebben a cikkben, ezért remélem, hogy elolvasod.

 

Semmilyen más sportkiegészítő nem képes biztosítani a Race Caps Supreme által kínált előnyöket. 34 éve  a sportolók kedvence egy olyan piacon, amelyet elárasztanak azok a termékek, amelyek túl sokat ígérnek, de alulteljesítenek. Ez a hatékony készítmény mind a sportteljesítmény növelését, mind az optimális egészségi állapotot segíti – egy plusz lökés a keményen edző sportolók számára, de mindenkinek nagyon hasznos.

Vissza
Előre

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

Köszönjük a feliratkozást!

Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

Shop the look

Válassz a lehetőségek közül!

Változat szerkesztése
Back In Stock Notification
hozzáadva a kosaradhoz
Általános Szerződési Feltételek
this is just a warning
Bejelentkezés