Powered by Smartsupp
Ugrás a tartalomra

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Tippek és ötletek ahhoz, hogy újra motivált legyél!

Tippek és ötletek ahhoz, hogy újra motivált legyél!

Írta: Dean Karnazes

Nehéz lehet motivációt szerezni, különösen, ha nem vagy motivált. Ha a téli hibernációból túlterheltnek és letargikusnak érzed magad, a belső motiváció megtalálása a futó- és egyéb edzések újra indításához még a tapasztalt sportolók számára is kihívást jelenthet (különösen a tapasztalt sportolók számára!). Ismerem az érzést, mert én magam is benne voltam. Szerencsére megtanultam néhány dolgot, amelyek segítettek újra fellobbantani a belső tüzet.

Kezdd az alapoktól. A futócipő, bocsánat a szójátékért, hatalmas előrelépést tett az elmúlt pár évben. Szinte minden futócipő-gyártó új modelleket mutatott be technológiailag fejlett anyagokkal és kialakítással, amelyek megváltoztatják a kényelem, a párnázás, a hatékonyság és a súly tekintetében az edzéseket. Látogass el egy helyi futószaküzletbe, és dolgozz együtt egy hozzáértő munkatárssal, hogy megtaláld a számodra megfelelő cipőt. Nem lesznek olcsók, de ez is motivál legalább arra, hogy használd a cipőd!

Ezután fektess be új futóruházatba. Ahogy a lábbelik, úgy fejlődtek a futófelszerelésben használt anyagok is. A Hammer Nutrition a Bergamo olasz sportmárka új prémium technikai ruházati sorozatával bővítette a kínálatát. Az illeszkedés, a kényelem és a színvilág úgy lett kialakítva, hogy inspiráljon és energizáljon, és ezt nagyon jó!

Az új cipőddel és a továbbfejlesztett ruháddal most jön az újjáéledés legmerészebb része: új kihívás (merész cél) választás. Személy szerint számomra ez egy olyan verseny, amely túlmutat azon, amit korábban csináltam. Számodra ez lehet az első futásod, félmaratonod, maratonod vagy ultramaratonod. Ennek a kihívásnak a kiválasztásánál az a legfontosabb, hogy valami túlmutasson a korábbi korlátokon, egy olyan cél, amitől büszkének és elégedettnek érzed magad, amikor teljesíted.

2024-ben az Olympus Maratont vettem célba. A távot ugyan sokszor megtettem már, de az Olympus Marathon egy technikailag izgalmas terepen való futást jelent, köztudottan kiszámíthatatlan időjárással. És minden egyebet, amit Zeusz szülőhelyétől elvárhatsz!

A futó újraélesztési stratégia utolsó része a táplálkozási program frissítése. Ha eddig zseléket használtál a teljesítményed fokozására, itt az ideje, hogy válts egy tudományosan alátámasztott termékre, amely egyszerre hatékony és finom! A Hammer Gél - ek

12 ínycsiklandó ízben kaphatók, és tartós energiát biztosítanak, miközben elkerülik a vércukorszint összeomlását. Az ízek sokfélesége miatt nem lehet megunni őket. Személy szerint nekem az áfonyás a kedvencem. De kísérletezz, és találd meg, melyik ízt részesíted előnyben. A frissítés még soha nem volt ennyire szórakoztató!

A legjobbakat kívánom a 2024-es futóutadhoz. Érd el azt, amit nem tudsz…

 

Dean Karnazes ultramaratonista és a Hammer Nutrition globális sportolója. A NY Times bestseller-írója, aki Sport, Fitness és Táplálkozás Életműdíjában részesült.

 

Vissza
Előre

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

Köszönjük a feliratkozást!

Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

Shop the look

Válassz a lehetőségek közül!

Változat szerkesztése
Back In Stock Notification
hozzáadva a kosaradhoz
Általános Szerződési Feltételek
this is just a warning
Bejelentkezés