Powered by Smartsupp
Ugrás a tartalomra

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Válaszd az egészséges életmódot a CLEAR DAY-el!

Válaszd az egészséges életmódot a CLEAR DAY-el!

 Írta: Steve Born 

 

Védd magad a megfázás és az influenza ellen a CLEAR DAY segítségével! 

 

A Hammer Nutrition Clear Day terméke – bár elsősorban arról ismert, hogy segít megvédeni az allergia tüneteitől és enyhíti azokat  – négy olyan tápanyagot is tartalmaz, amelyek miatt sok táplálkozási szakértő ezt a terméket az immunrendszer „szupersztárjának” tartja. 

 

1. Az olívalevél kivonat az egyik legerősebb ismert antioxidáns, elképesztő az oxigéngyök-abszorpciós kapacitása, (ORAC) 7608.  Fő összetevője az oleuropein nevű kémiai vegyület (ejtsd: oh-lee-OR-oh-peen), egy másik kémiai vegyület – az elolsav – pedig az oleuropeinben található.

 

Ez a dinamikus kombináció számos jótékony tulajdonsággal rendelkezik az immunrendszer számára.  Dr. Lisa Weinrib az olívalevél-kivonat erőteljes hatásaival kapcsolatban kijelenti: „Ez a hiányzó láncszem, amely vírus- és retrovírusellenes szerként működik azáltal, hogy lelassítja a szervezet szaporodási ciklusát.  A lassulás… lehetővé teszi a páciens immunrendszerének, hogy támadásba lendüljön.”

 

...a Clear Day formula a legerősebb immunrendszer-erősítő védelmed lehet. "

 

2. A kvercetin egy vegyület, amely különféle gyümölcsökben és zöldségekben fordul elő. Antihisztamin tulajdonságai mellett a kvercetin jól ismert a fájdalom és gyulladások elleni jótékony hatásairól, ezért van benne a Tissue Rejuvenator és a Vegan Tissue Rejuvenator termékekben is. Erőteljes antioxidáns, és hatékonyan védi a tüdőt, a szív- és érrendszert, valamint a kutatások kimutatták, hogy rendkívüli tulajdonságokkal rendelkezik a fertőzésekkel szembenis. 

 

3. Az ananászból származó bromelain tökéletes kiegészítője a kvercetinnek, mivel hasonló gyulladás-/fájdalomcsillapító tulajdonságokkal rendelkezik, és jelentősen növeli a kvercetin felszívódását. A kutatások azt sugallják, hogy a bromelain legerősebb tulajdonságsi közé tartozik a bronchitis és a sinusitis tüneteinek enyhítése.

 

4. A rezveratrol, amely a vörös szőlő héjában, bogyóiban és a japán göcsörtös növényben található, a mai napig az egyik legtöbbet tanulmányozott vegyület, és a legszélesebb körű egészségügyi előnyökkel járhat a vizsgált vegyületek közül. Antioxidáns és immunrendszererősítő tulajdonságai páratlanok. A kutatások szerint "Ennek a biológiailag aktív vegyületnek az immunrendszerre gyakorolt​​hatásai széles körben elterjedt egészségügyi előnyökkel járnak a különböző autoimmun és krónikus gyulladásos betegségekben."

 

„Napi kétszer két Clear Day kapszula biztosítja azt az immunrendszer védelmét, amelyre a szervezetnek szüksége van és amire Neked is szükséged van!”

 

Lélegezz tisztán!

Amikor itt az allergiaszezon, nem találsz jobb szövetségest, mint a Clear Day. De miért korlátozzuk a használatát az év adott időszakára? A Clear Day formulát alkotó több jótékony hatású tápanyag-kvartett a legerősebb immunrendszererősítő védelmed lehet, ami csak létezik.

 

Naponta kétszer két Clear Day kapszula biztosítja azt az immunrendszer védelmet, amelyre a szervezetnek szüksége van!

 

 

 

Vissza
Előre

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

Köszönjük a feliratkozást!

Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

Shop the look

Válassz a lehetőségek közül!

Változat szerkesztése
Back In Stock Notification
hozzáadva a kosaradhoz
Általános Szerződési Feltételek
this is just a warning
Bejelentkezés