Powered by Smartsupp
Ugrás a tartalomra

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

A mitokondriumok támogatása

A mitokondriumok támogatása

Tudj meg többet a Hammer Nutrition alapvető termékeinek egyik fontos darabjáról, a Mito Caps-ról, ami a mitokondriumok helyes működését segíti! Mint az egyik legjobb termékünk, része a napi vitaminokat tartalmazó csomagunknak is.

Mito, micsoda? - A mitokondriumok

A mitokondriumok a sejtek azon részei, amelyek energiatartalmú molekulákat (köztük ATP-t) termelnek, ezenkívül a zsírok és aminosavak lebontásával fontos szerepet játszanak a sejtek detoxifikálásában is.

Minél intenzívebb anyagcserét folytat egy sejt, annál több, akár több ezer mitokondriumot tartalmaz. Egyes kutatások szerint a testünkben található mitokondriumok száma nagyban függ az életvitelünkhöz szükséges energiamennyiségtől. Helyes működésük fenntartása és támogatása ezért elsődleges fontosságú.

Az ATP (adenozin-5′-trifoszfát): egy sejteken belül, a foszfátcsoportok kötéseiben raktározódó, majd azok felbomlásával felszabaduló energiát szállító molekula. A szervezet egyik legfontosabb energiatárolási megoldása.

Az egyik legfontosabb termékünk

A mitokondriális rendszer támogatására, annak optimális működésének biztosítására fejlesztettük ki az egyik legfontosabb táplálékkiegészítőnket, a Mito Caps-ot, hogy elősegítse a mitokondriumok megfelelő újratermelődését és lassítsa azok öregedését. Mindezzel támogatja a sejtek energiaellátást, a jobb állóképességet, a megfelelő regenerációt és az immunrendszert, amelyek egytől egyig elengedhetetlenek a kiegyensúlyozott sportteljesítményhez.

 

A Mito Caps kulcsfontosságú összetevői az R-Alfa Liponsav és az Acetil-L-Karnitin.

  • Az R-Alfa-Liponsav egy antioxidáns, amely egyaránt semlegesítheti a vízben és a zsírban oldódó szabadgyököket.
  • Az L-Karnitin segíti a zsírsavak eljutását a sejtek mitokundriumába, valamint onnan a mérgező vegyületek eltávolítását, hozzájárulva az energiatermeléshez.

 

Tökéletes összetétel

Összetevőinek köszönhetően vegán étrendet követők, laktóz- vagy gluténérzékenyek is használhatják. Teljesen mentes szintetikus összetevőktől és adalékanyagoktól.

Egy csomag Mito Caps kilencven kapszulát tartalmaz, a megfelelő adagolás érdekében azonban arra kérünk, tartsd be a leírásban szereplő ajánlást!

FONTOS!!! A Mito Caps fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot! Soha ne lépd túl az ajánlott napi mennyiséget!

A

Mito Caps része a népszerű egy havi vitamincsomagunknak is, amivel egyszerre juthatsz hozzá minden fontos napi vitaminunkhoz.

Mivel jótékony hatásait nem csak a sportteljesítményre, de az általános egészségre is kifejti, használata mindenki számára előnyös.

Ha szeretnél első osztályú támogatást nyújtani a mitokondriális rendszerednek, akkor a Mito Caps a legjobb választás.

Vissza
Előre

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

Köszönjük a feliratkozást!

Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

Shop the look

Válassz a lehetőségek közül!

Változat szerkesztése
Back In Stock Notification
hozzáadva a kosaradhoz
Általános Szerződési Feltételek
this is just a warning
Bejelentkezés