Powered by Smartsupp
Sari la conținut

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

A Hammer Nutrition alapvető termékei! Most fontosabbak, mint valaha!

A Hammer Nutrition alapvető termékei! Most fontosabbak, mint valaha!

Steve Born írása


Az „alapvető” szó néhány szinonimája: 
szükséges, létfontosságú, nélkülözhetetlen, feltétlenül szükséges, elengedhetetlen. Ezek a szavak leírják a Hammer Nutrition Daily Essentials csoportjába tartozó négy termék következetes, mindennapi használatának okait.

És tekintve, hogy ez az év olyan, amilyen - és különös figyelmet kell fordítanunk egészségünk védelme érdekében -, a  Premium Insurance Caps, a Race Caps Supreme, a Mito Caps és az EndurOmega mindennapi használatára sokkal jobban szükségünk van, mint valaha.

Természetesen a lehető legtáplálóbb minőségi étrend az alappillére az optimális egészség megtartásának.

Mi, itt a Hammer Nutritionnál teljesen egyetérünk ezzel, de tudjuk, hogy az egészséges táplálkozás nem elég, és ezt te is tudod! Sportolóként, aktív életmód mellett óriási élettani követelményeket támasztunk testünkkel szemben.

Ez azt jelenti, hogy a tested tápanyagigénye - csak az egészség megőrzése céljából - sokkal nagyobb, mint az átlagos ember igénye. Számolj azzal a ténnyel is, hogy a világ egyre inkább mérgező, szennyezett és életünk nagyon stresszes. Mindezek hatására világossá válik, hogy az egészséges táplálkozás nem elegendő ahhoz, hogy megfeleljen a táplálkozási követelményeknek, amelyek nélkülözhetetlenek a jobb sportteljesítményhez, és ami még fontosabb, az egészséges élethez.

Itt jön képbe egy intelligens, kiváló minőségű kiegészítő program, és a Hammer Nutrition Daily Essentials termékei - a Premium Insurance Caps, a Race Caps Supreme, Mito Caps és EndurOmega - a legszélesebb körű előnyöket nyújtják mind a sportteljesítmény, mind az általános egészségügyi célok szempontjából.

Ezek a Hammer Nutrition termékcsalád sarokkövei, és a kiegészítő program alapját képezik.  Minden nap szedd őket, akár testmozgás esetén, akár edzés nélkül, és élvezd az óriási előnyöket.

Mit tesznek veled ezek a termékek:  

  • Feltöltöd magad vitaminokkal és ásványi anyagokkal, amelyeket a sportolók és az aktív emberek nagyobb mennyiségben kell, hogy fogyasszanak, mint az ülő emberek
  • Támogatják a teljes test egészségét azáltal, hogy széles körű antioxidánsokkal látják el a szabad gyököket és ez által a sejtek pusztulása csökken
  • Kulcsfontosságú kiegészítőket biztosítanak a hatékony és következetes energiatermelés maximalizálása érdekében  
  • Optimalizálják a mitokondriális egészséget, amely feltétlenül szükséges a sportteljesítmény és az általános egészség javításához
  • Táplálják a testet az EPA és DHA omega-3 zsírsavakkal, amelyek az emberi egészség számos területén - beleértve a mentális egészséget -részt vesznek

 

Premium Insurance Caps 

Eltérően sok olyan multivitamintól, amelyek nem megfelelő tápanyag mennyiséget (DV) vagy referencia napi bevitelt (RDI) tartalmaznak (amelyek csak a tápanyaghiányos betegségek megelőzésének minimális normái), a Premium Insurance Caps-nak az optimális napi bevitel (ODI) mennyiségével a legjobb minőségű vitaminok és ásványi anyagokhoz juttatod a szervezeted.

Ez biztosítja a test számára a tápanyagok nagyobb mennyiségét, amelyre szüksége van az optimális egészséghez. A recepthez tartozik még a kiegészítő tápanyagok és az emésztő enzimek lenyűgöző sorozata.

További információ a Premium Insurance Caps-ról: Premium Insurance Caps

Race Caps Supreme 

A tápanyagok kombinációja a Hammer Nutrition elsőszámú termékében szinergetikusan működik, és rengeteg energiát biztosít a dinamikus sportoláshoz és általános egészségügyi előnyt biztosít Neked. Páratlan előnnyel bír a többi sportoló-specifikus kiegészítővel együtt.
 

Mindenki, különösen a 30 évesnél idősebbek, nagyban profitálnak a Race Caps Supreme következetes használatából, és ez feltétlenül nélkülözhetetlen a sportolók számára.

További információ a Race Caps Supreme-ról: Race Caps Supreme

Mito Caps 

A Mito Caps formula Dr. Bruce Ames tanulmányain alapszik, amelyek a mitokondriális működésről, öregedésről, romlásról és regenerációról szólnak.  A mitokondriumok optimális működésének fenntartása fontosságáról a következőket írja Dr. Bill Misner:

„Minél tovább stimulálod a mitokondriumok élettartamát vagy egészségi állapotát, annál hosszabb ideig élhetsz és annál jobban teljesíthetsz a sport eseményeken is. Az a sportoló, akinek a legegészségesebb / leghatékonyabb az aktív mitokondriuma, az képes teljesíteni a legjobban."

További információ a Mito Caps-ról: https://www.hammernutrition.com/blog/super-charge-your-workouts

EndurOmega

Az EndurOmega-ban található prémium minőségű halolaj biztosítja a szervezet számára az esszenciális pentaénsav (EPA) és a dokozahexaénsav (DHA) esszenciális zsírsavakat, amelyek egyaránt létfontosságúak a sportteljesítmény és az általános egészség fenntartásának szempontjából. Ezekre az EFA-kra valójában az egész élet során szükség van, tehát nem csoda, hogy ezeket is az „alapvető fontosságú” csoportba helyeztük!  Ez a kiegészítés a legegyszerűbb és leghatékonyabb módja annak biztosítására, hogy megfelelő mennyiségű EPA-t és DHA-t kapj.
 

További információ az EndurOmegá-ról: EndurOmega 

Összefoglalva

Gyakran felteszik nekem a következő kérdést: "Az általatok kínált összes termék közül melyikkel érdemes kezdeni?" A válaszunk mindig a Daily Essentials! Miért? Mivel ezek a lenyűgöző termékek rendkívüli előnyöket nyújtanak, amelyek támogatják az optimális sportteljesítményt és az általános egészséget, ez egy olyan termékcsalád, amelyhez semmilyen más kiegészítő kombináció nem hasonlítható.
 

Mindig, de főleg manapság, a Premium Insurance Caps, a Race Caps Supreme, a Mito Caps és az EndurOmega olyan termékek, amelyek mindenki számára előnyösek - akár sportolók, akár nem sportolók.  Minden napi kiegészítő program alapjául kell hogy szolgáljanak, beleértve a tiédet is!

 

Înapoi
Redirecţiona

cometariu

Vă rugăm să rețineți că comentariile trebuie aprobate înainte de a putea fi publicate.

Multumesc pentru abonare!

Această adresă de email este deja înregistrată!

Cumpărați aspectul

Alege dintre variante!

Editați versiunea
Back In Stock Notification
Termeni si Conditii Generale
this is just a warning
Log in