Powered by Smartsupp
Sari la conținut

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Race Caps Supreme: Rendkívüli termék, több hasznos tápanyaggal!

Race Caps Supreme: Rendkívüli termék, több hasznos tápanyaggal!

Nehéz elképzelni, hogy egy olyan termék, amelynek nevében a „supreme” szó szerepel, valami új elnevezést igényelne. Ez igaz, mert 35 éve folyamatosan – igen, ez így van, 35 teljes éve! – a Race Caps Supreme (régi nevén Race Caps) kimagaslóan hatékony termék, mely a piac élén áll a rengeteg sport-kiegészítő között, amelyek nagyszerűségéről folyamatosan túloznak, viszont alul teljesítenek. Persze, hagyhatnánk a Race Caps Supreme formulát úgy, ahogy van.  Az edzésteljesítmény és az általános egészségi állapot javítása terén elért kimagasló előnyei még mindig fényévekkel megelőzik a sport kiegészítők piacán szereplő összes többi terméket (valójában a tetteseket). De mi itt a Hammer Nutritionnél nem így működünk, ha a termékeinkről van szó. Soha nem ülünk a babérjainkon, nagyon nem! Ehelyett folyamatosan nyomon követjük a tápanyagokról és azok előnyeiről szóló tanulmányok százait, hogy tudjuk, milyen további lépéseket szeretnénk tenni a már amúgy is kiváló termékeinkkel kapcsolatban. A jelentős mennyiségű specifikus kutatásra fordított időnk gyümölcsöző eredményt hozott, ami egy figyelemre méltó tápanyag, a PQQ használatához vezetett, melyet beépítettünk  Race Caps Supreme termékünkbe.

A PQQ (pirrolokinolin-kinon) a kivi, a petrezselyem, a kakaópor, az erjesztett szójabab (japán natto) és a zöldpaprika tápanyaga. A PQQ tökéletes kiegészítője a Race Caps Supreme és a Mito Caps minden összetevőjének (különösen a Q10 koenzimnek). Jogosan szerzett elsöprően pozitív híreket a mitokondriumok, a sejtekben lévő energiatermelő „kemencék” egészséges működésének támogatásában nyújtott hatalmas előnyeiről. Egy táplálkozástudományi tudós hangsúlyozza az egészséges, hosszú életű mitokondriumok vitathatatlan szükségességét, és kijelenti:

Az állóképességi sportolóknak fel kell ismerniük, mennyire elengedhetetlen a mitokondriumok befolyásolása.Minél tovább tudod serkenteni a mitokondriumok élettartamát vagy egészségét, annál tovább fogsz élni, és annál jobban teljesítesz az állóképességi versenyeken. Az a sportoló, akinek a legegészségesebb/leghatékonyabb aktív mitokondriuma van, az a sportoló képes a legjobban teljesíteni.

Ez elég merész kijelentés, de egyáltalán nem túlzás:

A mitokondriumok létfontosságú szerepet játszanak a sportteljesítményben és az emberi egészség szinte számtalan aspektusában, ezért meg kell őriznünk egészségüket és megfelelő működésüket. Itt jön be a PQQ:

  1. A PQQ számos enzim aktivitását segíti, amelyek fokozzák a mitokondriális energiatermelést.  [1, 2]

  1. A PQQ javítja a mitofagiát, amelyet úgy definiálnak, mint „eltávolítja a sérült mitokondriumokat a sejtből”. Az életkor előrehaladtával mitokondriumaink végül károsodnak és működésképtelenné válnak, ami sejthalálhoz vezet, és káros egészségügyi következményekkel járó "dominóeffektust" indít el. A sérült mitokondriumokat el kell távolítani a sejt túlélése érdekében, és a PQQ kulcsszerepet játszik ebben a folyamatban.  , 4]

  1. A PQQ erős antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik. Dr. Lewis K. Clark szerint „A PQQ egy rendkívül erős antioxidáns, és körülbelül 100-szor hatékonyabb a szabad gyökök eltávolításában, mint a C-vitamin.”  [5]

  1. A PQQ legmélyebb előnye, hogy aktiválja a PGC-1 alfát, egy olyan fehérjét, amely elősegíti az új mitokondriumok képződését (mitokondriális biogenezis). A sérült/diszfunkcionális mitokondriumok új mitokondriumokkal való helyettesítésekor – amelyeket a PQQ segített eltávolítani – a sejtek energiatermelése visszaáll egy fiatalosabb állapotba, ami egyéb előnyök mellett támogatja a szervezet szerveinek optimális működését is.  [6, 7]

Ezenkívül a PQQ támogatja a szív, az agy, a szem, a csontok, a máj és egyéb szervek optimális egészségét és működését. A PQQ a vércukorszint szabályozását és az inzulinérzékenységet is javítja. Elősegíti az egészséges koleszterinszintet, javítja a zsíranyagcserét és segíti a fogyást. Kimutatták, hogy jelentősen csökkenti az edzés okozta sérüléseket és fájdalmakat.

A PQQ számos előnye miatt a Race Caps Supreme tökéletes kiegészítőjévé vált, és még jobbá teszi az amúgy is kiváló terméket. A PQQ még nagyobb teljesítményt nyújt a Race Caps Supreme idővel bizonyított előnyeihez:

  • Magasabb energiaszint edzés közben és egész nap, a kellemetlen stimuláns mellékhatások nélkül, amelyek sok más étrend-kiegészítő összetevőiből származnak

  • Az állóképesség észrevehető növekedése

  • Csökkent az izomfájdalom és fokozottabb a regenerálódás edzés után

  • Antioxidáns támogatás az immunrendszer optimális működéséhez

  • Nélkülözhetetlen tápanyagok, amelyek segítenek optimalizálni a szív- és érrendszer egészségét, valamint védelmet nyújtanak számos degeneratív betegség ellen.Összefoglalva

Ez igaz volt 35 évvel ezelőtt is, és még inkább így van ma is – egyetlen elérhető, sportos/aktív személy-specifikus táplálékkiegészítő sem nyújtana olyan előnyöket, mint a Race Caps Supreme. Azok a sportolók, akik jelentős javulást szeretnének elérni az állóképességben és a felépülésben, és mindazok számára, akik pozitívan szeretnék befolyásolni általános egészségi állapotukat, a Race Caps Suprem-nek – immár PQQ-val kiegészítve – nincs párja (vagy még csak közel sem).

Kezdd el tehát a Race Caps Supreme használatát még ma! Szedd a Race Caps Supreme-et egy életen át!

Referenciák:


[1] Devasani K, Kaul R, Majumdar A. Supplementation of pyrroloquinoline quinone with atorvastatin augments mitochondrial biogenesis and attenuates low grade inflammation in obese rats. Eur J Pharmacol. 2020 Aug 15;881:173273.
[2] Jonscher KR, Stewart MS, Alfonso-Garcia A, et al. Early PQQ supplementation has persistent long-term protective effects on developmental programming of hepatic lipotoxicity and inflammation in obese mice. FASEB J. 2017 Apr;31(4):1434-48.
[3] Ma W, Zhang R, Huang Z, et al. PQQ ameliorates skeletal muscle atrophy, mitophagy and fiber type transition induced by denervation via inhibition of the inflammatory signaling pathways. Ann Transl Med. 2019 Sep;7(18):440.
[4] Burtscher J, Millet GP, Place N, et al. The Muscle-Brain Axis and Neurodegenerative Diseases: The Key Role of Mitochondria in Exercise-Induced Neuroprotection. Int J Mol Sci. 2021 Jun 17;22(12).
[5] https://drlewisclarke.com/pqq-the-benefits-and-why-your-brain-cells-need-it/
[6] Zhang Q, Zhou J, Shen M, et al. Pyrroloquinoline Quinone Inhibits Rotenone-Induced Microglia Inflammation by Enhancing Autophagy. Molecules. 2020 Sep 23;25(19).
[7] Scarpulla RC. Metabolic control of mitochondrial biogenesis through the PGC-1 family regulatory network. Biochim Biophys Acta. 2011 Jul;1813(7):1269-78.Înapoi
Redirecţiona

cometariu

Vă rugăm să rețineți că comentariile trebuie aprobate înainte de a putea fi publicate.

Multumesc pentru abonare!

Această adresă de email este deja înregistrată!

Cumpărați aspectul

Alege dintre variante!

Editați versiunea
Back In Stock Notification
Termeni si Conditii Generale
this is just a warning
Log in