Powered by Smartsupp
Sari la conținut

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

A mitokondriumok támogatása

A mitokondriumok támogatása

Tudj meg többet a Hammer Nutrition alapvető termékeinek egyik fontos darabjáról, a Mito Caps-ról, ami a mitokondriumok helyes működését segíti! Mint az egyik legjobb termékünk, része a napi vitaminokat tartalmazó csomagunknak is.

Mito, micsoda? - A mitokondriumok

A mitokondriumok a sejtek azon részei, amelyek energiatartalmú molekulákat (köztük ATP-t) termelnek, ezenkívül a zsírok és aminosavak lebontásával fontos szerepet játszanak a sejtek detoxifikálásában is.

Minél intenzívebb anyagcserét folytat egy sejt, annál több, akár több ezer mitokondriumot tartalmaz. Egyes kutatások szerint a testünkben található mitokondriumok száma nagyban függ az életvitelünkhöz szükséges energiamennyiségtől. Helyes működésük fenntartása és támogatása ezért elsődleges fontosságú.

Az ATP (adenozin-5′-trifoszfát): egy sejteken belül, a foszfátcsoportok kötéseiben raktározódó, majd azok felbomlásával felszabaduló energiát szállító molekula. A szervezet egyik legfontosabb energiatárolási megoldása.

Az egyik legfontosabb termékünk

A mitokondriális rendszer támogatására, annak optimális működésének biztosítására fejlesztettük ki az egyik legfontosabb táplálékkiegészítőnket, a Mito Caps-ot, hogy elősegítse a mitokondriumok megfelelő újratermelődését és lassítsa azok öregedését. Mindezzel támogatja a sejtek energiaellátást, a jobb állóképességet, a megfelelő regenerációt és az immunrendszert, amelyek egytől egyig elengedhetetlenek a kiegyensúlyozott sportteljesítményhez.

 

A Mito Caps kulcsfontosságú összetevői az R-Alfa Liponsav és az Acetil-L-Karnitin.

  • Az R-Alfa-Liponsav egy antioxidáns, amely egyaránt semlegesítheti a vízben és a zsírban oldódó szabadgyököket.
  • Az L-Karnitin segíti a zsírsavak eljutását a sejtek mitokundriumába, valamint onnan a mérgező vegyületek eltávolítását, hozzájárulva az energiatermeléshez.

 

Tökéletes összetétel

Összetevőinek köszönhetően vegán étrendet követők, laktóz- vagy gluténérzékenyek is használhatják. Teljesen mentes szintetikus összetevőktől és adalékanyagoktól.

Egy csomag Mito Caps kilencven kapszulát tartalmaz, a megfelelő adagolás érdekében azonban arra kérünk, tartsd be a leírásban szereplő ajánlást!

FONTOS!!! A Mito Caps fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot! Soha ne lépd túl az ajánlott napi mennyiséget!

A

Mito Caps része a népszerű egy havi vitamincsomagunknak is, amivel egyszerre juthatsz hozzá minden fontos napi vitaminunkhoz.

Mivel jótékony hatásait nem csak a sportteljesítményre, de az általános egészségre is kifejti, használata mindenki számára előnyös.

Ha szeretnél első osztályú támogatást nyújtani a mitokondriális rendszerednek, akkor a Mito Caps a legjobb választás.

Înapoi
Redirecţiona

cometariu

Vă rugăm să rețineți că comentariile trebuie aprobate înainte de a putea fi publicate.

Multumesc pentru abonare!

Această adresă de email este deja înregistrată!

Cumpărați aspectul

Alege dintre variante!

Editați versiunea
Back In Stock Notification
Termeni si Conditii Generale
this is just a warning
Log in