Powered by Smartsupp
Sari la conținut

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Vegán táplálékkiegészítők Hammer minőségben

Vegán táplálékkiegészítők Hammer minőségben

Tudtad, hogy a vegán termékeket nem csak a vegán életmódot és étrendet követők választják? Milyen bárki által élvezhető előnyei lehetnek a Hammer Nutrition vegán termékeinek? Cikkünkből minden kiderül.

Nem titok, hogy profi vagy félprofi sportolóként is lehet vegán étrendet követni és napjainkban egyre többen hagyják el étrendjükből a húst és választják a vegán táplálkozást.

Vannak, akik elvi okból semmilyen állati eredetű terméket nem fogyasztanak és használnak, sokan „csak” egészségmegőrzés céljából tartják a vegán étrendet, egyesek pedig nem vegán módon táplálkoznak, hanem a tisztán növényi összetevők miatt fogyasztják vegán táplálékkiegészítőinket.

Mit jelent a „Vegan Certified” címke?

A Hammer Nutrition-nél nagyon komolyan figyelünk arra, hogy csak azok táplálékkiegészítőink kapják meg a „Vegan Certified” címkét, amelyek 100%-ban növényi összetevőkből és kizárólag GMO mentes alapanyagokból készülnek.

Külön figyeltünk arra, hogy legnépszerűbb nem vegán összetételű termékeink vegán változatát is elkészítsük, hogy bárki biztonsággal használhassa és sikeresen beilleszthesse azokat vegán étrendjébe. Ezen törekvéseink eredményeként került termékeink közé a Vegan Protein, a Vegan Tissue Rejuvenator, a Vegan Recoverite vagy a Vegan Protein Bar.

A megfelelő mennyiség

Gyakran felmerül a kérdés, a vegán táplálkozást követők hogyan tudnak minden szükséges makro- és mikrotápanyagot bevinni a szervezetükbe?Ez az aktívan sportolók esetében még égetőbb kérdés.

Leginkább a megfelelő mennyiségű fehérje, B-12 vitamin és Omega-3 zsírsav bevitelére kell figyelni. Ezek elengedhetetlenek az optimális sportteljesítmény eléréséhez és a megfelelő regenerációhoz, tisztán növényi forrásból azonban sokkal nehezebb őket megfelelő mértékben fogyasztani, mivel kis mennyiségben fordulnak elő ezekben az élelmiszerekben. Ezért a vegán sportolók esetében táplálékkiegészítők használata is szükséges lehet a teljes értékű étrendhez.

Abban az esetben, ha a megfelelő mennyiségű makro- és mikrotápanyagok beviteléhez szeretnél kiváló minőségű, doppingmentes táplálékkiegészítőket is használni, a következő Hammer Nutrition termékek lehetnek a segítségedre:

  • Hammer Vegan Protein: Egy teljesen növényi alapú, tej- és szójamentes fehérje, amely 5 különböző, organikus forrásból (borsó, tök, spirulina, chlorella és inka mogyoró) készül, ezért egyebek mellett B-12 vitamint, valamint Omega-3 és 6 zsírsavakat tartalmaz.
  • Premium Insurance Caps: A Hammertől megszokott első osztályú táplálékkiegészítő, amely a legfontosabb B-vitamin komplex mellett ásványi anyagokat is tartalmaz a napi optimális bevitelnek megfelelően. Kiemelkedő energiaszintet biztosíthat az edzések és a versenyek során, miközben segít leküzdeni a mindennapi stresszt is.

Biztosra akarsz menni, hogy vegán terméket választottál? Keresd a csomagoláson vagy a termékek leírásában a „Vegan Certified” címkét!

Kiváló választás laktózérzékenyeknek is

A valamilyen étel- (például: szója, glutén) vagy laktózintoleranciában szenvedő sportolók előszeretettel választják a vegán termékeket, azok fogyasztásával ugyanis elkerülhetik a számukra káros összetevőket, mégis teljes értékű tápanyagokat juttathatnak szervezetükbe, fenntartva annak energiaegyensúlyát.

A laktózérzékenyek a magyar felnőtt népesség közel 20-40%-át teszik ki.

Szervezetük a laktáz enzim hiánya vagy alacsony szintje miatt nem tudja megfelelően lebontani a tejben található laktózt, ami olyan kellemetlen tünetekkel járhat, mint a puffadás, a hasmenés és a gyomorgörcs. Sokszor nem követnek vegán vagy vegetáriánus étrendet, de keresik és fogyasztják a természetes módon laktózmentes termékeket, amelyekkel elkerülhetik a fent felsorolt tüneteket.

Amennyiben tehát vegán étrended mellé kiegészítő fehérjeforrást, vagy természetesen laktózmentes, kiváló minőségű sport-táplálékkiegészítőket keresel, amelyeket edzés, illetve versenyek előtt, közben vagy azok után, a regeneráció során is használhatsz, bátran ajánljuk a Hammer Nutrition 100%-ban vegán termékeit.

Nem ér majd csalódás. Keresd a Hammert, keresd a „Vegan Certified” címkét!

Înapoi
Redirecţiona

cometariu

Vă rugăm să rețineți că comentariile trebuie aprobate înainte de a putea fi publicate.

Multumesc pentru abonare!

Această adresă de email este deja înregistrată!

Cumpărați aspectul

Alege dintre variante!

Editați versiunea
Back In Stock Notification
Termeni si Conditii Generale
this is just a warning
Log in