Powered by Smartsupp
Ugrás a tartalomra

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Perpetuem Solids, az egészséges, rágható energiaforrás!

Perpetuem Solids, az egészséges, rágható energiaforrás!

Steve Born írása

A kényelmes, kiváló minőségű szilárd üzemanyag forrás keresése, amely nem cukorka, véget ért! A Perpetuem Solids termékben ugyanaz a bevált receptúra van, mint a por formájú, vízzel keverhető Perpetuem-ben. A Solids könnyen rágható, könnyen emészthető, hordozható, rágótabletta. 

Az éhség érzetet megszüntető Solids jellemzői:

  • Friss és ízletes még magasabb hőmérsékleten is
  • Állandó, megbízható energia
  • Kényelmes és könnyen hordozható

A népszerű por állagú Perpetuemhez hasonlóan, a Solids is komplex szénhidrátokat, szójafehérjét, egészséges zsírokat és tartalmas tápanyagokat tartalmaz.

A Perpetuem Solids nem alkalmas arra, hogy vízben oldjuk fel. Talán a legjobb tulajdonsága az, hogy több ízben létezik, és hogy praktikus a használata. Hogy tetszik?

A Hammer sportoló, Even Perperis így nyilatkozik róla.  "Harmadik éve használom a Perpetuem Solids-t a Spartan Race rendezvényeken, ultrákon és a World's Toughest Mudder eseményeken. A Solids szétrágása néhány percbe beletelik, de nagyon gyorsan észreveszem az energia növekedést. "
 

3 Perpetuem Solids tabletta 100 kalóriát tartalmaz. 2 óránál hosszabb távú edzésekhez vagy versenyekhez használhatjuk csak a Perpetuem Solids-ot, vagy kombinálhatjuk más Hammer üzemanyagokkal, mint például HEED-del, Perpetuem-mel, Sustained Energy-vel vagy Hammer Gel-lel

(Kiegészítő tanács: azt javasoljuk, hogy lassan edd, és legyél óvatos, amennyiben műfogsorral rendelkezel, vagy egyéb fogászati ​​problémáid vannak).

Vissza
Előre

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

Köszönjük a feliratkozást!

Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

Shop the look

Válassz a lehetőségek közül!

Változat szerkesztése
Back In Stock Notification
hozzáadva a kosaradhoz
Általános Szerződési Feltételek
this is just a warning
Bejelentkezés