Powered by Smartsupp
Sari la conținut

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Tippek és ötletek ahhoz, hogy újra motivált legyél!

Tippek és ötletek ahhoz, hogy újra motivált legyél!

Írta: Dean Karnazes

Nehéz lehet motivációt szerezni, különösen, ha nem vagy motivált. Ha a téli hibernációból túlterheltnek és letargikusnak érzed magad, a belső motiváció megtalálása a futó- és egyéb edzések újra indításához még a tapasztalt sportolók számára is kihívást jelenthet (különösen a tapasztalt sportolók számára!). Ismerem az érzést, mert én magam is benne voltam. Szerencsére megtanultam néhány dolgot, amelyek segítettek újra fellobbantani a belső tüzet.

Kezdd az alapoktól. A futócipő, bocsánat a szójátékért, hatalmas előrelépést tett az elmúlt pár évben. Szinte minden futócipő-gyártó új modelleket mutatott be technológiailag fejlett anyagokkal és kialakítással, amelyek megváltoztatják a kényelem, a párnázás, a hatékonyság és a súly tekintetében az edzéseket. Látogass el egy helyi futószaküzletbe, és dolgozz együtt egy hozzáértő munkatárssal, hogy megtaláld a számodra megfelelő cipőt. Nem lesznek olcsók, de ez is motivál legalább arra, hogy használd a cipőd!

Ezután fektess be új futóruházatba. Ahogy a lábbelik, úgy fejlődtek a futófelszerelésben használt anyagok is. A Hammer Nutrition a Bergamo olasz sportmárka új prémium technikai ruházati sorozatával bővítette a kínálatát. Az illeszkedés, a kényelem és a színvilág úgy lett kialakítva, hogy inspiráljon és energizáljon, és ezt nagyon jó!

Az új cipőddel és a továbbfejlesztett ruháddal most jön az újjáéledés legmerészebb része: új kihívás (merész cél) választás. Személy szerint számomra ez egy olyan verseny, amely túlmutat azon, amit korábban csináltam. Számodra ez lehet az első futásod, félmaratonod, maratonod vagy ultramaratonod. Ennek a kihívásnak a kiválasztásánál az a legfontosabb, hogy valami túlmutasson a korábbi korlátokon, egy olyan cél, amitől büszkének és elégedettnek érzed magad, amikor teljesíted.

2024-ben az Olympus Maratont vettem célba. A távot ugyan sokszor megtettem már, de az Olympus Marathon egy technikailag izgalmas terepen való futást jelent, köztudottan kiszámíthatatlan időjárással. És minden egyebet, amit Zeusz szülőhelyétől elvárhatsz!

A futó újraélesztési stratégia utolsó része a táplálkozási program frissítése. Ha eddig zseléket használtál a teljesítményed fokozására, itt az ideje, hogy válts egy tudományosan alátámasztott termékre, amely egyszerre hatékony és finom! A Hammer Gél - ek

12 ínycsiklandó ízben kaphatók, és tartós energiát biztosítanak, miközben elkerülik a vércukorszint összeomlását. Az ízek sokfélesége miatt nem lehet megunni őket. Személy szerint nekem az áfonyás a kedvencem. De kísérletezz, és találd meg, melyik ízt részesíted előnyben. A frissítés még soha nem volt ennyire szórakoztató!

A legjobbakat kívánom a 2024-es futóutadhoz. Érd el azt, amit nem tudsz…

 

Dean Karnazes ultramaratonista és a Hammer Nutrition globális sportolója. A NY Times bestseller-írója, aki Sport, Fitness és Táplálkozás Életműdíjában részesült.

 

Înapoi
Redirecţiona

cometariu

Vă rugăm să rețineți că comentariile trebuie aprobate înainte de a putea fi publicate.

Multumesc pentru abonare!

Această adresă de email este deja înregistrată!

Cumpărați aspectul

Alege dintre variante!

Editați versiunea
Back In Stock Notification
Termeni si Conditii Generale
this is just a warning
Log in