Powered by Smartsupp
Sari la conținut

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Tissue Rejuvenator és Vegan Tissue Rejuvenator

Tissue Rejuvenator és Vegan Tissue Rejuvenator

Írta: Steve Born

Egy hónap telt el csak az évből, ezért korai lehet még elmélkedni ezen, de mielőtt észrevennéd, az edzések mennyisége és intenzitása megnő, hiszen az első legfontosabb sporteseményünkre és az előttünk álló szezonra már el kell kezdenünk a felkészülést. Még akkor is, ha még nem végzel kétszámjegyű edzésórákat – ez még néhány hétig lehet, hogy nem fog megtörténni –, most van az ideális alkalom (ha még nem tetted meg), hogy a tested ízületeidről, szalagjairól, inairól gondoskodj, és a kötőszöveteidet felkészítsd a közelgő terhelésekre.

Sok sportolót könnyen elragad az izgalom, és megpróbál többet edzeni, mint amennyire a teste készen áll (ezt „túl korai” szindrómának hívom). Ez sportágonként eltérő lehet, de úgy gondolják, hogy a sérülések akár 75%-a a futásteljesítmény és az intenzitás túl gyors növelése miatt következik be. És amikor ez megtörténik, máris lemaradtál az edzésedben való előrehaladás terén.

Ez egy komoly hiba, szóval ne hagyd, hogy megtörténjen! Edzz bölcsen a szezon ezen időszakában, és vedd be a Tissue Rejuvenator vagy a Vegán Tissue Rejuvenatort az  étrend-kiegészítő programodba, még az edzés nélküli napokon is (És ügyelj arra, hogy egy-két pihenőnapot iktass be a sporttevékenységeid közé!).

Noha az évnek ebben a szakaszában az edzés mennyisége és intenzitása meglehetősen alacsony, ez a tökéletes alkalom a Tissue Rejuvenator beszedésére. Bár mindkét Tissue Rejuvenator formula elsősorban arról ismert, hogy csökkenti a fájdalmat, gyulladást és duzzanatot – és ezt a feladatot lenyűgözően jól végzik –, az ízületeket tápláló tápanyagok egyedülálló erős keveréke segít fenntartani a porcok, szalagok, kötőszövetek és inak erejét. 

A Tissue Rejuvenator vagy a Vegán Tissue Rejuvenator (két kapszula az általad előnyben részesített formulából naponta kétszer) vagy Tissue Rejuvenator/Vegán Tissue Rejuvenator kombináció (termékenként naponta kétszer 1 kapszula) napi adagja biztosítja az ízületek erősítéséhez szükséges alapanyagokat. És amikor eljön az ideje, hogy elkezdd növelni az edzés mennyiségét és intenzitását, tested készen áll.

Ne feledd, hogy mindkét Tissue Rejuvenator formula előnyei kumulatívak, ami azt jelenti, hogy egyik termékkel szemben sem alakul ki tolerancia. Ezenkívül a következetes használat elengedhetetlen a legjobb eredmény eléréséhez. Tudjuk, hogy a célod az, hogy ezt a szezont sérülésmentesen kezdd, és ezt tudd is tartani, ezért van szükséged egy hatékony termékre, amely megvéd az ízületi sérülésektől, és biztonságos, valamint mellékhatásoktól mentes módszert nyújt a fájdalmak, gyulladások enyhítésére. Az egyik, vagy mindkét Tissue-ra szükséged van!

- Online vélemény

"Kicsit szkeptikus vagyok az étrend-kiegészítőkkel kapcsolatban. De ez nem vonatkozik erre a termékre. Ez egyszerűen fantasztikus." 

- Online vélemény

"Edzések után mindig izomfájdalmakkal küszködtem. Rendőrakadémiára járok, ahol minden nap futni kell és edzeni, az egyetlen pihenőnapok a hétvégék. Ez a termék segít jobban felépülni a következő napra, és lényegesen kisebbek az izomfájdalmaim. "

- Online vélemény

"Hosszú edzések, biciklizések és naponta több mint 25 mérföldes hátizsákos kirándulások után szedem a Vegan Tissue Rejuvenator-t. Gyorsabb a felépülési időm, ha ezt a kiegészítőt használom, és ennek eredményeként az általános fájdalmaim is jelentősen csökkennek." 

A Tissue Rejuvenator 2004-es bemutatása óta évről évre a bestsellerlistánk élén van, és prémium minőségű ízületi terméket kínál a sportolóknak. Ezek a termékek rengeteg tiszta, észrevehetően hatékony összetevőket tartalmaznak. 2018-ban bemutattuk a Vegan Tissue Rejuvenator-t, és ez a „muszáj használni” kiegészítővé vált azok számára, akik ugyanazt az erőteljes hatást szeretnék egy vegánbarát formában. Sok sportoló (köztük talán Te is) mindkét terméket használja, hogy az ízületek egészségét szolgáló tápanyagok még szélesebb körét juttathassa a szervezetébe. Akár a Tissue Rejuvenator egyik, akár mindkét formáját próbálod ki, 100%-os elégedettséget garantálunk!

Înapoi
Redirecţiona

cometariu

Vă rugăm să rețineți că comentariile trebuie aprobate înainte de a putea fi publicate.

Multumesc pentru abonare!

Această adresă de email este deja înregistrată!

Cumpărați aspectul

Alege dintre variante!

Editați versiunea
Back In Stock Notification
Termeni si Conditii Generale
this is just a warning
Log in