Powered by Smartsupp
Ugrás a tartalomra

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Koenzim Q10 és idebeone, az elengedhetetlen páros

Koenzim Q10 és idebeone, az elengedhetetlen páros

Az állóképesség növelése a szervezet megfelelő energiaszintjének fenntartásával. Gyors regeneráció és az immunrendszer támogatása. Ezek mindenkinek számára elengedhetetlenek, de nem csak sportolás közben vagy után, hanem a mindennapokban is. Ismerd meg a Race Caps Supreme táplálékkiegészítőnket, a Hammer Nutrition napi vitaminjainak fontos tagját, amivel mindezekre szert tehetsz!

Korábbi cikkeinkben már bemutattuk a Premium Insurance Caps-et és a Mito Caps-et, mai cikkünkben pedig a Race Caps Supreme-mel foglalkozunk, ami a Hammer Nutrition napi vitaminjainak fontos tagja.

Azokat a táplálékkiegészítőinket soroljuk ide, amelyekről úgy gondoljuk, hogy mindenkinek napi szinten kellene használnia, ha szeretnék biztosítani szervezetük napi vitamin- és tápanyagszükségletét, legyen szó akár profi, akár amatőr sportolókról vagy olyanokról, akik csak első osztályú támogatást akarnak nyújtani a testüknek, mert úgy érzik, ezt az étrendjükkel nem tudják biztosítani.

Lássuk, mit nyújt nekünk ebben a Race Caps Supreme!

Koenzim Q10 (CoQ10) és idebenone

A Race Caps Supreme két legfontosabb összetevője a Koenzim Q10 és az idebenone, amelyeknek fontos szerepe van a test energiatermelésében. Két összetevő, amelyek tökéletesen kiegészítik egymást.

 

 • Koenzim Q10: Egy olajban oldódó anyag, amely elsődlegesen a mitokondriumokban van jelen és ATP formában energiát termelve részt vesz az aerob sejtlégzésben. Mivel a szervezet energiatermelése 95%-ban így jön létre, ezért elengedhetetlen, hogy a koenzim Q10 megfelelő mennyiségben legyen jelen. Egyszerre van teljesen oxidált és teljesen redukált állapota is, amely lehetővé teszi, hogy az energiatermelésben betöltött szerepe mellett antioxidánsként is funkcionálhasson.
 • Idebeone: A CoQ10-hez hasonlóan szintén az energiatermelésben van szerepe, azonban a Q10 koenzimmel ellentétben alacsony oxigénszintű környezetben is képes kifejteni jótékony hatását, ezzel a tulajdonságával tökéletesen kiegészítve a CoQ10-et. Az idebeone a valódi különbség, ami megkülönbözteti a Race Caps Supreme-et a többi táplálékkiegészítőtől, amelyek csak koenzim Q10-et tartalmaznak.

 

TUDTAD?: A Q10 koenzimet a szervezet nagyjából 30 éves korig képes saját maga is termelni, ezt követően utánpótlása azonban csak külső forrásokból lehetséges.

Mikor válasszam?

A Race Caps Supreme elsődleges feladata, hogy a koenzim Q10 és az idebeone segítségével támogassa a szervezeted, hogy megfelelő mennyiségű energiát állítson elő a táplálékból és az oxigénből. Ha úgy érzed tested energiaellátása nem megfelelő a versenyek és az edzések során, akkor a Race Caps Supreme az a sport táplálékkiegészítő, amit érdemes kipróbálnod.

Amellett, hogy a CoQ10 és az idebeone segít biztosítani a kellő mennyiségű energiát, a következő jótékony hatásait is megtapasztalhatod:

 • Oxy-Assist: A Hammer Nutrition által kifejlesztett egyedülálló tápanyagkeverék, amely fokozza az oxigénfelhasználást, optimalizálja a zsírégetést, növeli az energiatermelést és segít a sav felhalmozódás megszüntetésében.
 • Támogatja az energiatermelés Krebs-ciklus folyamatát.
 • A Race Caps Supreme tartalmaz egy proteázból, amilázból, glükoamilázból, lipázból, cellulázból, fitázból, maltázból és szacharázból álló enzimkeveréket, amely segít a tápanyagok megfelelő felszívódásában.
 • Tartalmazza még a következő vitaminokat és ásványi anyagokat: E-vitamin, Kalcium, Kálium, Magnézium.
 • Növeli az állóképességet.
 • Csökkenti az izomfáradtságot.
 • Gyorsabb regeneráció.
 • Az immunrendszer támogatása antioxidánsokkal.
 • A szív- és érrendszer működésének támogatása.

Alapvető

Kétfajta napi vitamincsomagot állítottunk össze azoknak, akik minden szükséges vitamint, nyomelemet és tápanyagot szeretnének bevinni a szervezetükbe, legyenek akár profi, vagy hobbi sportolók. A Race Caps Supreme mindkettőben szerepel és nem véletlenül.

Ha szeretnéd, hogy a szervezeted energiaellátása megfelelő legyen, jobb állóképességre és gyorsabb regenerációra vágysz, akkor a Race Caps Supreme a megfelelő választás. Próbáld ki, hogy új szintre emeld a teljesítményed

Vissza
Előre

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

Köszönjük a feliratkozást!

Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

Shop the look

Válassz a lehetőségek közül!

Változat szerkesztése
Back In Stock Notification
hozzáadva a kosaradhoz
Általános Szerződési Feltételek
this is just a warning
Bejelentkezés