Powered by Smartsupp
Sari la conținut

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Vallomás: Feláldoztam a teljesítményem, mert azt hittem pénzt spórolok.

Vallomás: Feláldoztam a teljesítményem, mert azt hittem pénzt spórolok.

Írta: Dave Dillon 

Kedves Brian!

Jó volt nálatok járni néhány nappal ezelőtt! Szeretném megköszönni a Hammer Nutrition mezt, amit ajándékba kaptam... Annyira tetszik, hogy a következő látogatásom alkalmával veszek majd egy másikat is. Nemrég tértem vissza egy 9 napos stanley-i utazásról, ID-vel és vissza, a Lolo Pass-on keresztül, majd vissza a Lost Trail-en (964 mérföld).

Utam alatt szinte kizárólag Hammer termékeket fogyasztottam, kivéve a könnyű reggelit és az esti szendvicset. Az egész esemény alatt energikus voltam, és a jó közérzet a legintenzívebb volt, amit valaha is tapasztaltam egy hosszú túrán. (Előre elhelyeztem az utánpótlást Rigginsben, hogy ne fogyjanak ki a Hammer-cuccok.) 2476 mérföldet mentem 34 egymást követő napon, hogy felkészüljenek erre a kihívásra. 

Ezen a ponton egy vallomással tartozom!

Tavaly nyáron edzettem egy hasonló eseményre, és csak a kihívás alatt fogyasztottam Hammer terméket... Úgy gondoltam, túl drága lenne teljesen rájuk hagyatkozni a nagy esemény előtt, közben és után.

50 vagy 60 mérföld után kellett találnom egy olyan helyet, ahol vásárolhatok néhány ételt, pl csirkefalatkákat, stb., hogy csillapítsam a mardosó éhséget és a fogyó energiát. Mindez 5,00 $ volt vagy még több, és gyakran nehéz volt az újraindulás! 6 éve ugyanazt a rutint csináltam, és csak arra gondoltam: „Ennyi, így működnek a dolgok!”

Utam során hiányzott a Hammer termékek utánpótlása (sok üzlet szombaton zárva), így a hazaérkezésem után sok „extra” cuccot szereztem be. Úgy döntöttem, hogy teljes egészében Hammer termékekkel töltöm fel magam az utamon, hogy meglássam, lesz- e különbség... és ez nem került többe, mivel már meg volt a készletem.

Néhány nap múlva rájöttem, mennyire idétlen voltam, hogy feláldoztam a teljesítményemet, az önbizalmamat és az egészségemet napi pár dollárért! Képzeld el a megdöbbenésemet, amikor rájöttem, hogy tényleg nem kerül többe a rendelkezésre álló legjobb táplálkozási termékek használata!

Egy nagyon könnyű reggelivel 60 vagy 80 mérföldet vagyok képes teljesíteni úgy, hogy a Hammer Gelre, a HEED-re, a Perpetuemre és a Recoverite-re támaszkodom, és a végén teljesen energikusnak éreztem magam, és készen álltam arra, hogy másnap reggel újra elinduljak. A magabiztosság és az energiaszint teljesen új élménye kerített hatalmába, mint a „régi időkben”, amikor hetente 5-6 napot tudtam kerékpározni.

A Hammer termékek egyik jelentős tulajdonsága számomra, hogy amellett, hogy energiával látnak el, nagyon ízletesek is. Fogadd meg a szavamat, 62 évesen ez fontos „hozzáadott érték”!

Összefoglalva, szeretném megköszönni, hogy a Hammer Nutrition javította az utazásom minőségét és a megtett távok hosszát, miközben teljesen energikusan és magabiztosan érezhettem magam a nap végén, és készen álltam mindig arra, hogy másnap reggel újrakezdjem!

 Tisztelettel,

 Dave Dillon

 Columbia Falls, MT

Înapoi
Redirecţiona

cometariu

Vă rugăm să rețineți că comentariile trebuie aprobate înainte de a putea fi publicate.

Multumesc pentru abonare!

Această adresă de email este deja înregistrată!

Cumpărați aspectul

Alege dintre variante!

Editați versiunea
Back In Stock Notification
Termeni si Conditii Generale
this is just a warning
Log in