Powered by Smartsupp
Sari la conținut

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Készültség minden fronton

Készültség minden fronton

Versenyek előtt mindent a felkészülésnek vetünk alá. A megfelelő edzésterv a szükséges erő, állóképesség és testsúly eléréséhez. Optimális mennyiségű alvás a megfelelő regeneráció érdekében. Kiváló minőségű tápanyagok az edzések közben és a versenyeket megelőző napokon. De mit tehetünk még?

A versenyekre történő precíz felkészülésnek számos fontos összetevője van. A pontosan végrehajtott edzésterv, a regenerációhoz szükséges mennyiségű és minőségű pihenéssel megtámogatva.

Egy gondosan, kiváló minőségű ételekből összeállított étrend. Valamint, hogy jó teljesítményt nyújtsunk, a versenyek alatt is gondoskodnunk kell a megfelelőfolyadék- és tápanyag utánpótlásról.

Mi még?

Ezek után gondolhatnánk, ha minden edzésnap mellé bekerült a piros pipa, jól ettünk, megfelelőenaludtunk és a feltöltött kulacs mellé bekerült egy-két szelet is a zsebbe, akkor minden készen áll egy sikeres versenyhez.

Azonban van még valami, ami nagyon hasznos lehet és érdemes időt szánni rá a megmérettetés előtti napokban.

Ez pedig nem más, mint a szervezet felkészítése a dehidratáció elleni védelemre.

Nem elég gyors

A versenyszezon nagy része nyárra esik, ezért elég gyakori, hogy a versenyeket nagyon meleg időben kell teljesíteni, ami maga után vonja a gyorsabb dehidratációt, mivel a bevitt folyadék ellenére a szervezet nem tudja megfelelő gyorsasággal pótolni azt.

Ez egy égető probléma, ami hirtelen, nagy mértékben csökkentheti a teljesítményt és komolyan befolyásolhatja a kitűzött célok elérését.

Mivel a Hammer Nutrition-nél azon dolgozunk, hogy a felkészülés és sportolás minden szegmenséhez megfelelő, kiváló minőségű, bevizsgált és jóváhagyott táplálékkiegészítőket biztosítsunk, ezért a dehidratáció problémájára is szerettünk volna megoldást találni. Így született meg a Liquid Endurance.

Gondolkodj előre!

Mivel a probléma gyökere abból ered, hogy a test nem tud elég gyorsan reagálni a nagy folyadékveszteségre, ezért a megoldás ebben az esetben a megelőzés: a szervezet felkészítése, amit már napokkal előbb meg kell kezdeni.

A kulcsszó a glicerin, ami a Liquid Endurance fő alkotóeleme és segít a test vízszintjének megtartásában, valamint annak lassabb csökkenésében, ezzel támogatva a szervezet folyadék-utánpótlását.

A Liquid Endurance egy preventív étrendkiegészítő, sportolás közben nem tudja kifejteni jótékony hatását, ezért kiemelten fontos a megfelelő alkalmazás: már 3 nappal a verseny vagy edzés előtt el kell kezdeni a használatát.

 

Ne ijedj meg!

Ha úgy döntesz, hogy kipróbálod – és miért is ne tennéd? – akkor állítsd össze magadnak a megfelelő adagot a testsúlyod alapján, és a használati utasítást követve fogyaszd a verseny előtti 3 napban, valamint a verseny napjának reggelén.

A Liquid Endurance hatására várhatóan 1-2 %-kal nőni fog a testsúlyod, de ettől ne ijedj meg! Folyamatosan mérlegelj, és csak akkor hagyd abba a használatát, amikor felszedted a testsúlyod 3 %-át.

 

Előfordult már, hogy a nagy kánikulában végzett edzés vagy verseny során teljesen kiszáradtál és bárhogyan frissítettél, már nem tudtál visszajönni? Szeretnéd megelőzni ezt a problémát? Tégy egy próbát a Liquid Endurance-szal!

wal_172619 képe a Pixabay -en.

Înapoi
Redirecţiona

cometariu

Vă rugăm să rețineți că comentariile trebuie aprobate înainte de a putea fi publicate.

Multumesc pentru abonare!

Această adresă de email este deja înregistrată!

Cumpărați aspectul

Alege dintre variante!

Editați versiunea
Back In Stock Notification
Termeni si Conditii Generale
this is just a warning
Log in