Powered by Smartsupp
Ugrás a tartalomra

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Immunerősítés: az AO Booster és a többiek

Immunerősítés: az AO Booster és a többiek

Mi az egyik legfontosabb eleme egy jól működő immunrendszernek? Mire kell nagy hangsúlyt fektetnünk, ha szeretnénk felerősíteni? A válasz ugyanaz mind a két kérdésre: a megfelelő mennyiségű és minőségű vitamin, ásványi anyag és antioxidáns bevitele. Szeretnénk bemutatni, hogy a téli-tavaszi időszakot követően hogyan tudjátok pótolni ezeket a fontos vegyületeket és megerősíteni az immunrendszereteket.

A téli időszakban és közvetlenül utána még aránylag nehéz pótolni az immunrendszer optimális működéséhez szükséges vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket, pedig elsődleges fontosságú, hogy a versenyszezonnak és a szabadban végzett edzéseknek felkészülten vágjunk neki.

Éppen ezért állítottuk össze az immunerősítő csomagunkat, amely egyaránt használható az év hidegebb évszakai alatt legyengült immunrendszer megerősítésére és ezeknek a létfontosságú vegyületeknek a folyamatos utánpótlására.

A Hammer Nutrition Immunerősítő Kit

Ezt a csomagot úgy állítottuk össze, hogy minél egyszerűbben hozzájuthass az immunrendszered támogatásához szükséges vitaminokhoz, antioxidánsokhoz és tápanyagokhoz. A csomagban megtalálható két legújabb termékünk az Enduro D és az Endurance C, valamint két nagy sikerű klasszikus táplálékkiegészítőnk, a Clear Day és az AO Booster.

Ezekből kettővel (az Enduro D-vel és a Clear Day-jel) a közelmúltban már foglalkoztunk a Hammer felületein, ezért most az AO Boostert szeretnénk bemutatni.

 

Az AO Booster

Ezt a táplálékkiegészítőt kifejezetten zsírban oldódó antioxidánsok pótlására fejlesztettük ki, amelyek amellett, hogy semlegesítenek több típusú szabadgyököt, támogatják a szervezetben található, vízben oldódó antioxidánsokat is, valamint gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatásukkal segítik a test regenerációját.

Mint minden Hammer Nutrition terméknél, ennél is törekedtünk arra, hogy az egészséges táplálkozást követők bátran használhassák, ezért köszönhetően a gondosan válogatott és ellenőrzött összetevőknek, az AO Booster nem tartalmaz hozzáadott cukrot, teljesen gluténmentes és vegán étrend mellett is használható.

 

Az AO Booster arzenálja:

  • Tocomin® teljes spektrumú természetes Tocotrienol komplex: az alfa, béta, gamma és delta tokoferol - amelyeket közösen E-vitaminoknak nevezünk - hatékony zsírban oldódó antioxidánsok, amelyek segítenek a szabadgyökök semlegesítésében.
  • Gamma E tokoferol komplex: alfa, béta, gamma és delta tokoferol, külön hangsúlyt fektetve a gamma tokoferolra.
  • Lutein: antioxidáns hatású karotinoid, amelynek fontos szerepe van a szemek egészségének megtartásában.
  • Asztaxantin: antioxidáns hatású karotinoid, aminek fontos szerepe van a szem és a szív egészségének megőrzésében, emellett gyulladáscsökkentő tulajdonsággal is rendelkezik.

 

Folyamatos támogatás

Szeretnél egy löketet adni az immunrendszerednek, mert úgy érzed nem a megfelelő hatásfokon működik? Próbáld ki a négy táplálékkiegészítőt tartalmazó szuper immunerősítő csomagunkat és kerüld el a betegségeket a versenyszezon alatt!

Vissza
Előre

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

Köszönjük a feliratkozást!

Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

Shop the look

Válassz a lehetőségek közül!

Változat szerkesztése
Back In Stock Notification
hozzáadva a kosaradhoz
Általános Szerződési Feltételek
this is just a warning
Bejelentkezés