Powered by Smartsupp
Ugrás a tartalomra

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Ne kövesd el a legnagyobb hibát, avagy a regeneráció fontossága

Ne kövesd el a legnagyobb hibát, avagy a regeneráció fontossága

Az okok

Se szeri, se száma azoknak a sportolóknak, akik annak ellenére, hogy teljes erőbedobással végzik az edzéseiket, nem fejlődnek a várt ütemben és nem érik el a kitűzött céljaikat.

Ez sokszor ahhoz vezet, hogy csökken a lelkesedésük és nem tartják be pontosan az edzéstervüket, vagy ami még rosszabb: teljesen leállnak.

Mi ennek a leggyakoribb oka? Két válaszunk is van.

Vannak, akik egyszerűen nincsenek tisztában azzal, hogy az edzés utáni megfelelő regeneráció biztosítása épp olyan fontos, mint a megfelelő edzés közbeni hidratáció, és vannak, akik ugyan már megfogadták ezt a tanácsot, de sajnos olyan táplálékkiegészítőt használnak, amely nem megfelelő erre a célra.

Mi a Hammer Nutritionnél nem szeretnénk, ha bárki is ebbe a hibába esne, ezért fejlesztettük ki a Recoverite-ot.

Miért is?

A Recoverite-ot úgy állítottuk össze, hogy fogyasztásával közvetlenül az edzés után pótolhass minden szükséges tápanyagot: komplex szénhidrátokat, fehérjét, elektrolitokat, glutamint, krómot és L-karnozint.

Ezek a tápanyagok segítenek a szervezetednek, hogy megfelelően és kellő gyorsasággal regenerálódjon és minél hamarabb készen álljon a következő edzésre.

Ha már a gyorsaságról van szó: ha edzés után minél hamarabb beviszed a szervezetedbe ezeket a tápanyagokat, annál hatékonyabb lesz a feldolgozásuk.

A Recoverite-ban 3:1 arányban használunk szénhidrátot és fehérjét. Ez nem véletlen, korábban már egy egész cikkben fejtettük ki ennek okát, érdemes elolvasnod!

Hogyan segíti a regenerálódást, ha megfelelő időben, megfelelő mennyiségű és minőségű üzemanyaghoz juttatod a szervezeted edzés után?

Először is fontos, hogy az izomsejtekben található, sport közben felhasznált tápanyagokat visszatöltsd, hogy izmaid a következő edzésre készen álljanak a használatra. Kizárólag akkor válik lehetővé, hogy az edzés hatására az izmok fejlődjenek, ha az izomszövetekben megtalálható az optimális mennyiségű üzemanyag és tápanyag.

Emellett a megfelelő tápanyag-utánpótlás nem csak az izmokra van pozitív hatással. A Recoverite-ban található tápanyag-komplex egyaránt segít az immunrendszer erősítésében és az edzések közötti fájdalom csökkentésében.

Melyiket szeretnéd?

Figyelve a sportolók igényeire, pár évvel ezelőtt megjelent az Organic Vegan Recoverite, amit a vegán étrendet követők is bátran használhatnak.

Ebben is megtalálható minden lényeges tápanyag, azonban a Recoverite-ban található savófehérjét borsófehérjével helyettesítettük.

Ha egy kiváló és finom sport-táplálékkiegészítőt keresel, amely segíti tested regerációját két edzés között, ez a legjobb választás.

Kiknek?

  • Úgy érzed eddig nem fordítottál elég figyelmet szervezeted regenerálására, ami már a teljesítményed rovására ment?
  • Már próbálkoztál egyéb termékekkel, de nem sikerült elérni a várt eredményt?
  • Garantáltan tiszta, gluténmentes, vagy állati eredetű alkotóelemektől mentes, vegán terméket keresel?

Amennyiben a fenti három kérdés közül legalább az egyikre igen a válaszod, akkor a Recoverite vagy az Organic Vegan Recoverite lehet számodra a megfelelő választás.

Nincs más dolgot, mint kipróbálni és élvezni azokat az előnyöket, amelyeket csak egy ilyen első osztályú Hammer Nutrition terméktől kaphatsz meg.

Vissza
Előre

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

Köszönjük a feliratkozást!

Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

Shop the look

Válassz a lehetőségek közül!

Változat szerkesztése
Back In Stock Notification
hozzáadva a kosaradhoz
Általános Szerződési Feltételek
this is just a warning
Bejelentkezés