Powered by Smartsupp
Ugrás a tartalomra

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Hidratálás rövid távokon

Hidratálás rövid távokon

Magunk mögött hagytuk a nyarat, de az edzések nem érnek véget. Köztudott, hogy meleg időben fokozottan kell figyelni a megfelelő hidratációra, de a folyadék, elektrolit és kalória utánpótlásról az őszi és téli időszakban sem szabad elfeledkeznünk. Szeretnéd elkerülni a dehidratáltságot és az állóképesség csökkenését? Akkor a HEED-re van szükséged!

Mikor?

Ha biztosan el akarjuk érni a kívánt hatást, akkor fontos, hogy az optimális hidratáláshoz, elektrolit és kalória visszatöltéshez a megfelelő sportitalokat és táplálékkiegészítőket válasszuk. Csak így gondoskodhatunk az ideális energia utánpótlásról és teljesítményről a versenyek és edzések alatt, elkerülve a dehidratáltságot, az állóképesség csökkenését vagy az energiaszint-ingadozást.

A 60-90 perces, de maximum két óra hosszúságú edzések és versenyek előtt és közben, az elhasznált kalória és elektrolit pótlására a Hammer HEED sportitalt ajánljuk a. A két óránál hosszabb erőkifejtéshez a HEED mellett már Perpetuem vagy Endurolytes bevitele is javasolt.

 

Miért a HEED?

A HEED sportital egyik legnagyobb előnye más iso italokkal szemben, hogy egyáltalán nem tartalmaz mesterséges édesítőszereket és olyan egyszerű cukrokat, mint a glükóz, szacharóz vagy fruktóz.

Ezek egyik hátránya ugyanis az, hogy gyorsan energiához juttatnak, ami azonban ugyanolyan sebesen ki is ürül, ezzel az energiaszint ingadozását okozva. Ezért a HEED összeállításakor csak természetes eredetű xilitet és steviát használtunk.

A HEED sportital nem tartalmaz továbbá mesterséges összetevőket, színezékeket és ízfokozókat. A citromsavat is teljesen kispóroltuk, megszüntetve ezzel az esetleges gyomorpanaszokat és a kaparó érzést a torokban.

A HEED teljesen gluténmentes, illetve a tökéletesen összeállított összetevőinek köszönhetően a vegán táplálkozást követők is nyugodtan használhatják.

Akkor mit tartalmaz?

Arra törekedtünk, hogy a Hammer Nutrition többi termékéhez hasonlóan a HEED többet nyújtson a piacon lévő egyéb sportitaloknál.

Csak a szükséges és hasznos összetevőket használtuk fel és kihagytuk a fölöslegeshozzávalókat, amelyek semmit nem tesznek hozzá a megfelelő kalória- és elektrolit visszatöltéshez, ezért a mi sportitalunk nem csak sót és nagy mennyiségű nátriumot tartalmaz.

A teljes spektrumú elektrolitprofil és a maltodextrin mellett olyan hasznos összetevőket adtunk hozzá, mint:

  • az L-karnozin, ami csökkenti a tejsav kialakulását sportolás közben;
  • az L-tirozin, ami segíti a mellékvese, az agyalapi mirigy és a pajzsmirigy működését, ezzel növelve a teljesítményed és csökkenti a regenerálódáshoz szükséges időt;
  • a mangán, amelynek pótlása elsődleges fontosságú, mivel szükséges a zsírsavak és a fehérje energiává alakításához;
  • a króm polinikotinát, ami támogatja a szervezeted a stabil vércukor-szint kialakításában.

A HEED 5 különböző ízben és négy különböző kiszerelésben (1, 16, 32 és 80 adag) kapható, amelyeket megrendelés előtt a termék oldalán tudsz kiválasztani. A nagyobb doboz természetesen gazdaságosabb!

Mire vársz még?

Egy megbízható sportitalt keresel, amelyet bátran használhatsz a rövidebb, egy-másfél órás versenyek vagy az edzéseid során? Próbáld ki a HEED-et! Nem fog cserben hagyni.

Vissza
Előre

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

Köszönjük a feliratkozást!

Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

Shop the look

Válassz a lehetőségek közül!

Változat szerkesztése
Back In Stock Notification
hozzáadva a kosaradhoz
Általános Szerződési Feltételek
this is just a warning
Bejelentkezés