Powered by Smartsupp
Ugrás a tartalomra

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Edzés plusz négy lábbal

Edzés plusz négy lábbal

Gondoltál már arra, hogy edzéseid egy élvezetes időtöltéssé változtatod, amit kutyáddal végezhetsz? Vagy már régóta rójátok együtt a kilométereket és szeretnéd tudni hogyan járulhatnál hozzá négylábú edzőpartnered egészségéhez? Pár gondolat tőlünk a kedvenceddel történő közös sportolásról.

Egészség, kiegyensúlyozottság, összhang

Mindkettőtöknek előnyös lehet, ha négylábú kedvencednek is helyet biztosítasz az edzéstervedben.

Egy kis sport több szempontból is jótékony hatással van a kutyákra: kielégíti mozgásigényüket, megdolgoztatja az izmaikat és javítja állóképességüket, de emellett mentálisan is kellőképpen lefáradnak, az otthonitól eltérő szagok és ingerek a mozgással kombinálva csökkentik az ebek stressz szintjét, nyugodtabbá és kiegyensúlyozottabbá teszik őket.

Nem véletlen, hogy a problémásabb, stresszesebb, általában lakásban tartott, túl sokat ugató, ugráló, mindent megrágcsáló kutyusok esetében nagyon gyakran ajánlják a rendszeres testmozgást.

Amellett, hogy a rendszeres közös mozgással egyszerre tehetsz a kutyád testi és mentális egészségéért, az egyik legnagyszerűbb pozitív hatása, hogy sokat javít a kutya és a gazdája közötti kommunikáción, segít, hogy szorosabb kötelék alakuljon ki köztetek.

Ki legyen a középpontban?

Ha úgy döntesz, kedvenceddel együtt szeretnél sportolni, számos lehetőség közül választhatsz, egyedül kutyád fajtája és életkora jelenthet korlátokat.

FONTOS! A megfelelő mozgásforma kiválasztásakor mindig vedd figyelembe kedvenced életkorát, fajtáját és edzettségi szintjét! Ha szükségesnek érzed, kérd ki az állatorvosod tanácsát is.

A legkézenfekvőbb választás a közös futás, biciklizés vagy túrázás. Ha kutyusod eddig nem élt sportos életmódot, akkor érdemes lehet először rövidebb-hosszabb sétákkal kezdeni és természetesen kedvencünknek is kellően fegyelmezettnek kell lennie ezekhez.

Ha ez mind megvan és beszerezted a szükséges pórázokat, hevedereket, akkor kezdődhet is a móka.

Ha inkább olyan mozgásformát szeretnél, ahol kedvenced van a középpontban és játékosabb, szórakoztatóbb irányba indulnál, akkor érdemes kipróbálni a közös focit (bármilyen labdázást), a frizbit, ami szinte minden eb egyik kedvence, vagy a különböző kutyáknak kialakított akadálypályákat.

Ezek a játékok inkább a kutyák szórakozásáról szólnak és a gazdik által végzett testmozgás a háttérbe szorul, de nagyon élvezetesek és a kutyák imádják őket.

A Hammer kutyavitamin

Mi a Hammernél sok kérdést kaptunk a termékeinket használó sportos gazdiktól, hogy mit ajánlanánk kedvenceiknek, ami az embereknek szánt táplálékkiegészítőinkhez hasonlóan kiváló minőségű összetevőkből, adalékanyagok nélkül készült.

Ezért összeállítottuk és piacra dobtuk a Doggie Daily Essentials jutalomfalatokat. A termék tartalmazza mindazokat a tápanyagokat és vitaminokat, amelyek szükségesek egy aktív, sportos kutyus egészségének fenntartásához és segítenek szervezete regenerációjában.

Az embereknek szánt sport-táplálékkiegészítőknél használt, magas színvonalú, ellenőrzött összetevőkből készítjük, kizárólag természetes aromák felhasználásával és a felesleges anyagok kizárásával. A Doggie Daily Essentials nem tartalmaz cellulózt, mesterséges összetevőket, tartósítószert, kukoricát vagy búzát.

Ha első osztályú jutalomfalatot keresel, amivel megajándékozhatod kedvenced egy jó testmozgás után, a Doggie Daily Essentials a tökéletes választás. Hidd el, a kutyusod is imádni fogja!

A kutyus képe Pixabay-ről származik.

Vissza
Előre

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

Köszönjük a feliratkozást!

Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

Shop the look

Válassz a lehetőségek közül!

Változat szerkesztése
Back In Stock Notification
hozzáadva a kosaradhoz
Általános Szerződési Feltételek
this is just a warning
Bejelentkezés