Powered by Smartsupp
Ugrás a tartalomra

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Figyelj a folsav utánpótlásra is!

Figyelj a folsav utánpótlásra is!

Egyszerűen nem lehet eleget hangsúlyozni, hogy a szervezet regenerációjának biztosítása ugyanolyan fontos, mint a megfelelően összeállított edzésterv alapján elvégzett edzésmunka. A minél tökéletesebb regeneráció érdekében folyamatosan arra kell törekednünk, hogy minden szükséges tápanyagot biztosítsunk testünknek annak érdekében, hogy felkészülhessen a következő igénybevételre. Ebben a cikkünkben a Hammer Xobaline tablettát mutatjuk be, amelyet a folsav utánpótlására fejlesztettünk ki.

Tisztában vagyunk vele, hogy a test megfelelőregenerációja elengedhetetlen, ezért számos táplálékkiegészítőnket kimondottan erre a célra fejlesztettünk ki és folyamatosan hangsúlyozzuk a Hammer termékeket használó sportolóknak, hogy ne kizárólag arra fordítsanak figyelmet, milyen tápanyaggal látják el a testüket az edzések vagy a versenyek előtt, vagy melyeket pótolják ezek közben.

Minden lehetőséget meg kell adnod a testednek, hogy megfelelőenregenerálódhasson, ellenkező esetben ugyanis a fejlődés könnyen lelassulhat vagy teljesen el is maradhat.

Hammer Nutrition Xobaline

Mint tudjuk, sportolás közben a szervezet nagy mennyiségű tápanyagot, vitamint és ásványi anyagot éget el vagy ürít ki a szervezetből.

Ezek közül az egyik legfontosabb a folsav, ami egy vízben oldódó vitamin és elengedhetetlen, hogy a szervezetben megfelelő mennyiségben legyen jelen. Ennek pótlására hivatott a Xobaline, mely Methyl Folatot tartalmaz.

TUDTAD? A folsavnak több elnevezése is van. Ha valahol a B9 vitamin vagy M vitamin elnevezéssel találkozol, akkor még mindig a folsavról van szó.

A folsav feladata

A folsavra fontos szerep hárul a sejtek örökítőanyagának (DNS és RNS) szintetizálásában, a sejtek megfelelő működésének biztosításában, a sejtek osztódásához ugyanis nélkülözhetetlen.

A folsav részt vesz az aminosavak és nukleinsavak anyagcseréjében, valamint a fehér- és vörösvérsejtek, valamint a vérlemezkék képzésében is. A vörösvérsejtek előállításában betöltött fontos szerepe miatt a szervezetben lévő folsav mennyisége befolyásolja a test oxigénellátását is.

Optimális esetben 5-15 mg folsavat raktározunk szervezetünkben.

TUDTAD? A folsav bevitele étrend-kiegészítő formájában sokkal egyszerűbb, mint hagyományos módon, ezért az olyan táplálékkiegészítők, mint a Xobaline, sokkal hatékonyabbak, mint a természetben előforduló forma.

Hozzáadott B12 vitaminnal 

Nem véletlen, hogy a folsav mellett a Xobaline B12 vitamint (methylcobalamin) is tartalmaz, ugyanis a folsav felvételéhez és szervezetben történő elraktározásához ez a vitamin szükséges. Amennyiben a szervezet nem tartalmaz kellő mennyiségű B12 vitamint, a folsav nem tud beépülni, bevitele így feleslegessé válik.

Ezért a Xobaline táplálékkiegészítőnkben a B12 egy metabolikusan aktív formáját és a folsavat 4:1 arányban kevertük, hogy a szervezeted biztosan hozzájuthasson a megfelelő mennyiséghez.

Ez kell neked?

Szeretnéd biztosítani a megfelelő regenerációt és növelni a szervezeted aerob kapacitását, hogy sikeresen vedd a következő megmérettetéseket? Mindezt a legtermészetesebb módon, kizárólag bevizsgált, tiszta, a lehető legtermészetesebb termékek alkalmazásával?

Amennyiben a válaszod igen, azt javasoljuk, adj egy esélyt a Xobaline-nak!

Vissza
Előre

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

Köszönjük a feliratkozást!

Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

Shop the look

Válassz a lehetőségek közül!

Változat szerkesztése
Back In Stock Notification
hozzáadva a kosaradhoz
Általános Szerződési Feltételek
this is just a warning
Bejelentkezés