Powered by Smartsupp
Ugrás a tartalomra

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Sokkal több mint egy szimpla halolaj

Sokkal több mint egy szimpla halolaj

A kardiovaszkuláris rendszer támogatása, az immunrendszer erősítése és a gyulladásgátló hatás csak néhány az omega-3 zsírsavak jótékony hatásai közül, amelyeknek köszönhetően nélkülözhetetlenek az emberi szervezet számára. Egyszerű módszerrel gondoskodnál az optimális napi bevitelről? Ismerd meg az EndurOmegát, a Hammer Nutrition napi vitaminjainak egyik fontos darabját!

EPA és DHA

Az Omega-3 zsírsavak úgynevezett telítetlen zsírsavak. Ezek közé tartozik az dokozahexaénsav (DHA) és eikozapentaénsav (EPA) is, amelyek a HammerEndurOmega fő összetevői és fogyasztásuk elismerten pozitív hatással van a szervezetre.

Emellett, egyéb halolaj-készítményektől eltérően a Hammer terméke tartalmaz még dokozapentaénsavat (DPA), amely segít növelni az EPA és DHA koncentrációját a vérben.

Az Omega-3 zsírsavakat esszenciális zsírsavaknak is nevezik, mivel egyik fontos jellemzőjük, hogy a szervezet önállóan nem képes ezeket előállítani, bevitelük csak táplálék formájában lehetséges.

Mivel jelentős mennyiségben csak tengeri halakban találhatóak meg, amelyek rendszeres fogyasztása sok esetben nehezebben kivitelezhető és költséges lehet (pláne azoknak, akik nem szeretik a halat), az optimális bevitel táplálékkiegészítők formájában a leghatékonyabb. Erre jelent tökéletes megoldást az EndurOmega.

Jótékony hatások

A halolajban található Omega-3 zsírsavaknak számos olyan jótékony tulajdonságuk van, mint az asztmás tünetek enyhítése, a szem és a bőr egészségének támogatása, a májzsír csökkentése, az immunrendszer működésének javítása.

Az Omega-3 zsírsavak ezeken túl serkentik az agy gondolkodásért és értelmi képességért felelős területeit, ezzel segítve az általános egészség megőrzését.

 További hatásaik, amelyek az aktív sportolók számára elsődleges fontosságúvá teszik:

  • Támogatják a kardiovaszkuláris rendszer megfelelő működését. Csökkentik a koleszterin- és a triglicerid szintet, valamint a vérnyomást. Gátolják a plakk lerakódását az erekben, ezzel segíthetnek megelőzni az artériák meszesedését és csökkenthetik a szívinfarktus kockázatát.
  • Megfelelő edzéssel és táplálkozással együtt segíthetnek a testsúly csökkentésében.
  • Gyulladáscsökkentő hatásúak. Az EndurOmegában található Omega-3 zsírsavak segítenek a prosztaglandinok képzésében és a termék fogyasztásával többféle gyulladásmarker csökkenthető, ennek köszönhetően pedig megelőzhetőek a krónikus gyulladások, amelyek nem csak a sportteljesítményre, de a mindennapi életre is káros hatással vannak. Az EndurOmega csökkentheti az ízületi fájdalmakat és segíti a versenyek vagy edzések utáni regenerációt.

Összetétele

Az EndurOmegát úgy állítottuk össze, hogy laktóz- és gluténérzékenyek is fogyaszthatják. Emellett teljesen mentes a szintetikus összetevőktől és adalékanyagoktól.

Az Atlanti-óceáni Menhaden halból, a legnagyobb tisztaság elérése érdekében molekuláris desztillálási és szagtalanítási folyamatok alkalmazásával készül, így biztosítva, hogy az EndurOmega megfeleljen a nehézfémekre vonatkozó szigorú szabályozásoknak.

FONTOS!!! A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot! Soha ne lépd túl az ajánlott napi mennyiséget! Kisgyermekek elől elzárva tartandó!

Az EndurOmega nélkülözhetetlen eleme a Hammer Nutrition egy havi vitamincsomagjának, amivel egyszerre minden fontos napi vitaminunkhoz és ásványi anyaghoz hozzájuthatsz.

Ha szeretnéd egyszerűen bevinni az Omega-3 zsírsavakból ajánlott napi mennyiséget, amiket normál esetben a szervezet nem állít elő, az EndurOmega a tökéletes választás.

Vissza
Előre

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

Köszönjük a feliratkozást!

Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

Shop the look

Válassz a lehetőségek közül!

Változat szerkesztése
Back In Stock Notification
hozzáadva a kosaradhoz
Általános Szerződési Feltételek
this is just a warning
Bejelentkezés