Powered by Smartsupp
Sari la conținut

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Immunerősítés: az AO Booster és a többiek

Immunerősítés: az AO Booster és a többiek

Mi az egyik legfontosabb eleme egy jól működő immunrendszernek? Mire kell nagy hangsúlyt fektetnünk, ha szeretnénk felerősíteni? A válasz ugyanaz mind a két kérdésre: a megfelelő mennyiségű és minőségű vitamin, ásványi anyag és antioxidáns bevitele. Szeretnénk bemutatni, hogy a téli-tavaszi időszakot követően hogyan tudjátok pótolni ezeket a fontos vegyületeket és megerősíteni az immunrendszereteket.

A téli időszakban és közvetlenül utána még aránylag nehéz pótolni az immunrendszer optimális működéséhez szükséges vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket, pedig elsődleges fontosságú, hogy a versenyszezonnak és a szabadban végzett edzéseknek felkészülten vágjunk neki.

Éppen ezért állítottuk össze az immunerősítő csomagunkat, amely egyaránt használható az év hidegebb évszakai alatt legyengült immunrendszer megerősítésére és ezeknek a létfontosságú vegyületeknek a folyamatos utánpótlására.

A Hammer Nutrition Immunerősítő Kit

Ezt a csomagot úgy állítottuk össze, hogy minél egyszerűbben hozzájuthass az immunrendszered támogatásához szükséges vitaminokhoz, antioxidánsokhoz és tápanyagokhoz. A csomagban megtalálható két legújabb termékünk az Enduro D és az Endurance C, valamint két nagy sikerű klasszikus táplálékkiegészítőnk, a Clear Day és az AO Booster.

Ezekből kettővel (az Enduro D-vel és a Clear Day-jel) a közelmúltban már foglalkoztunk a Hammer felületein, ezért most az AO Boostert szeretnénk bemutatni.

 

Az AO Booster

Ezt a táplálékkiegészítőt kifejezetten zsírban oldódó antioxidánsok pótlására fejlesztettük ki, amelyek amellett, hogy semlegesítenek több típusú szabadgyököt, támogatják a szervezetben található, vízben oldódó antioxidánsokat is, valamint gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatásukkal segítik a test regenerációját.

Mint minden Hammer Nutrition terméknél, ennél is törekedtünk arra, hogy az egészséges táplálkozást követők bátran használhassák, ezért köszönhetően a gondosan válogatott és ellenőrzött összetevőknek, az AO Booster nem tartalmaz hozzáadott cukrot, teljesen gluténmentes és vegán étrend mellett is használható.

 

Az AO Booster arzenálja:

  • Tocomin® teljes spektrumú természetes Tocotrienol komplex: az alfa, béta, gamma és delta tokoferol - amelyeket közösen E-vitaminoknak nevezünk - hatékony zsírban oldódó antioxidánsok, amelyek segítenek a szabadgyökök semlegesítésében.
  • Gamma E tokoferol komplex: alfa, béta, gamma és delta tokoferol, külön hangsúlyt fektetve a gamma tokoferolra.
  • Lutein: antioxidáns hatású karotinoid, amelynek fontos szerepe van a szemek egészségének megtartásában.
  • Asztaxantin: antioxidáns hatású karotinoid, aminek fontos szerepe van a szem és a szív egészségének megőrzésében, emellett gyulladáscsökkentő tulajdonsággal is rendelkezik.

 

Folyamatos támogatás

Szeretnél egy löketet adni az immunrendszerednek, mert úgy érzed nem a megfelelő hatásfokon működik? Próbáld ki a négy táplálékkiegészítőt tartalmazó szuper immunerősítő csomagunkat és kerüld el a betegségeket a versenyszezon alatt!

Înapoi
Redirecţiona

cometariu

Vă rugăm să rețineți că comentariile trebuie aprobate înainte de a putea fi publicate.

Multumesc pentru abonare!

Această adresă de email este deja înregistrată!

Cumpărați aspectul

Alege dintre variante!

Editați versiunea
Back In Stock Notification
Termeni si Conditii Generale
this is just a warning
Log in