Powered by Smartsupp
Ugrás a tartalomra

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Mindent a terv szerint!

Mindent a terv szerint!

A sikeres és folyamatos fejlődéshez nagyon jó tervezés és fegyelmezett, pontos végrehajtás szükséges. Megfelelő étrend, egy jó edzésterv gondosan felépített edzésekkel, amiket előtte, közben és utána megtámogatunk az optimális sport-táplálékkiegészítőkkel. De mit tud nyújtani a Hammer Nutrition ezen a téren?

 

Nagyon sokszor hallottam már ilyen edzés- vagy versenybeszámolókat: „Elindultam. Mentem. Mentem. De nem tudtam végigcsinálni, mert egyik pillanatról a másikra elfogytam.”. Az ilyen eseteknek számos oka lehet.

Nem jó étrendet követtünk, vagy nem tartottuk be azt. Valami nem stimmel az edzéstervünkkel (vagy nem követtük megfelelően), esetleg nem fordítottunk elég időt a regenerációra. De az is előfordulhat, hogy a szervezetünk nem kapta meg azt az extra támogatást, amire szüksége lett volna. Nézzük meg, hogy mit tehetünk, ha ezek közül az utolsó a ludas.

Előtte

Itt minden a felkészülésről szól. A megfelelő táplálékkiegészítők rengeteget tudnak segíteni a szervezetünknek, hogy a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban pótolni tudja a sportolás közben elvesztett energiát, folyadékot, ásványi anyagokat.

Kimondottan az edzések és versenyek előtti felkészüléshez fejlesztettük ki a Fully Charged port és a Liquid Endurance formulát. Előbbi segít az energiaszint és az állóképesség növelésében, míg utóbbi csökkenti a dehidratációt.

Amennyiben a megfelelő elektrolit bevitelről szeretnénk gondoskodni, pár perccel az erőkifejtés előtt használható az Endurolytes kapszula és Endurolytes Fizz pezsgőtabletta. De egy adag Heed-et is bekeverhetünk és elfogyaszthatunk, amely az ásványi anyagok mellett már szénhidrátokat is tartalmaz.

 Az energiapótlást is előkészíthetjük. Erre megfelelő a Sustained Energy 2.0, illetve a Perpetuem® 2.0 is, amelyeket pár órával, vagy akár közvetlenül az edzés vagy verseny előtt is bevihetünk. Esetleg egy adag Hammer Gel is jó megoldás, szintén pár perccel a mozgás előtt elfogyasztva.

Közben

Sportolás közben a hidratációról, valamint az elhasznált energia és az elektrolitok pótlásáról kell gondoskodni, hogy a test pótolhassa és megfelelő szinten tarthassa ezeket. Átlagos, 2-3 órán át tartó edzések során használhatjuk az Endurolytes termékcsalád valamelyik tagját, a Heed sportitalt vagy valamelyik Hammer zselét, de ha egy kis rágcsálható energiaforráshoz van kedvünk, akkor Vegan Protein Bar-t.

Amennyiben hosszabb ideig, tehát 3 óránál tovább kell teljesítenünk, akkor is jól jöhet az Endurolytes az elektrolitok pótlásához és a Protein Bar energiaszelet is betárazható a zsebekbe, de érdemes bevetni a nagyágyúkat, a Sustained Energy 2.0-t és a Perpetuem 2.0-t is.

Utána

Az állóképességi sportok során végzett testmozgás sokkolja a testet, legyen szó rövidebb vagy hosszabb távokról, edzésekről vagy versenyekről.

A fárasztó kilométerek után arra kell koncentrálni, hogy biztosítsuk a szükséges folyadékmennyiséget, tápanyagokat és ásványi anyagokat, hogy szervezetünk megfelelően regenerálódhasson.

Ilyenkor jöhetnek a szeletek (Raw Energy Bar, Vegan Protein Bar és Whey Protein Bar) a protein porok (Whey, Vegan és Soy) ízlés szerint és újra egy kis Endurolytes, mert az ásványi anyagok pótlását nem lehet félvállról venni. De nem szabad elfelejtenünk a Recoverite-ot, amit kimondottan a regeneráció elősegítésére fejlesztettünk ki: támogatja az izmok újjáépítését, csökkenti a fáradságot és fájdalmat.

Ha tehetjük, érdemes egy jó kis szundikálást is beiktatnunk.

Az edzések előtt, közben és után fogyasztott táplálékkiegészítők esetében érdemes több kombinációt is kipróbálni, mert nem mindenkinél működik ugyanaz. Van, akinek több ásványi anyagra van szüksége az átlagosnál, de olyan is, aki nem preferálja a szilárd dolgokat.

A Hammer Nutrition első osztályú összetevőkből készült termékeiből mindenki összeállíthatja a legoptimálisabb kombinációt, ami új szintre emelheti az edzéseket és a versenyeket.

Vissza
Előre

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

Köszönjük a feliratkozást!

Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

Shop the look

Válassz a lehetőségek közül!

Változat szerkesztése
Back In Stock Notification
hozzáadva a kosaradhoz
Általános Szerződési Feltételek
this is just a warning
Bejelentkezés